Sälja din Volvo XC60?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Volvo XC60 till salu - pågående auktioner

Volvo XC60 är ofta lätt att hitta på våra bilauktioner. Bland de totalt 28 000 bilar som såldes förra året på Kvdbil var knappt 500 stycken Volvo XC60. Att göra det enkelt och smidigt att sälja eller köpa din XC60, det kan vi på Kvdbil. Försäljningen av din Volvo XC60 blir mycket lättare när du låter Kvdbil ta hand om allt: Vi tar hand om hela försäljningen, tvättar och städar bilen, sköter all marknadsföring, visar din bil för intresserade spekulanter, sköter ägarbytet, utbetalningen av köpeskillingen samt levererar bilen till den nya ägaren. Och för dig som vill köpa en begagnad Volvo XC60, kan du vara säker på ett tryggt köp med vetskap om bilens faktiska skick, när du köper din bil på kvdbil.se.

En av Volvos mest framgångsrika SUV-modeller är Volvo XC60. Modellen är något mindre än XC90, och med samma fina köregenskaper har modellen, sedan den lanserades 2008, varit prisad för sin eleganta design.

Första generationens XC60 har länge varit en av Volvos mest sålda SUV-modeller i vad som kallas ”premium SUV-klassen” i Europa. Modellen har stått för nästan en tredjedel av Volvos försäljning. Detta har naturligtvis lett till att det finns en hel del Volvo XC60 på begagnatmarknaden idag.

Med andra generationens Volvo XC60, som lanserades 2017, valde Volvo att förbättra en redan väldigt bra modell med bland annat smartare teknik och en ännu högre säkerhetsnivå. I och med att det under lång tid sålts många Volvo XC60, fanns höga förväntningar på den senaste generationen Volvo XC60. Modellen har en mängd olika motoralternativ och i likhet med Volvo XC90 har man även möjlighet att välja till motoralternativet T8, där du får motorkraften som en sportbil men utsläpp som en stadsbil. Detta motoralternativ arbetar genom en drivlina med både en bensinmotor för extra kraft när man behöver det och en elmotor när man bara kör lite lugnare i stadstrafiken.

Numera tillverkas Volvo XC60 också i en Classic-version med bland annat Classic Kinetic, Classic Momentum, Classic Summum och Classic R- Design. Några konkurrenter i samma modellklass är bland annat Audi Q5 och BMW X3.

Visa mer
0 / 674

Du ser nu 24 av 24 träffar

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt