SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Kvdpro flyttar in

Välkommen hit till ditt nya, stora garage!

Har du tidigare använt dig utav Kvdpro för att köpa eller sälja maskiner, tunga fordon och fritidsfordon? Då är det snart Kvdbil och ny adress som gäller – kvd.se.

Kvdbil är en utav Sveriges största marknadsplatser för begagnade bilar. Nu ska vi bli ännu större när Kvdpro blir en del av oss. Vi samlar fler fordon under ett och samma tak: personbilar, lätta lastbilar, maskiner, tunga fordon och fritidsfordon. En fördel för dig, både som köpare och säljare.

Vad innebär flytten för dig? Rent konkret!

Skapa konto.

För att fortsätta köpa och sälja maskiner, tunga fordon och fritidsfordon behöver du skapa ett företagskonto här inne på kvd.se. Det gäller både företagskunder och dig som har enskild firma.

Det här kan du göra med ett konto på kvd.se:

  • Allt på ett ställe. Allt som är viktigt för dig när du letar, köper och säljer fordon samlar vi på "Mina sidor". Där kan du bland annat följa hela din köp- eller säljresa.

  • Favoriter och bevakade sökningar. Du kan enkelt favoritmarkera fordon och skapa bevakade sökningar utifrån dina filtreringar.

  • Erbjudanden. Vi har flera samarbetspartners som erbjuder förmånliga rabatter och erbjudanden som alla våra medlemmar kan ta del utav.

Större köpkrets när du ska sälja på kvd.se

Ska du sälja maskiner, tunga fordon och fritidsfordon? I och med flytten kommer du nu nå ut till fler intressenter än vad du gjort tidigare på kvdpro.com.

Även om vi inte riktigt än säljer maskiner och tunga fordon på kvd.se kan du redan nu göra din intresseanmälan om att sälja här inne. Du väljer sedan om du vill sälja på kvdpro.com innan flytten eller vänta tills när hela flyttlasset kommit hit till kvd.se innan årsskiftet.

Frågor?

Vi finns här för dig! Du är välkommen att höra av dig till din säljkontakt eller vårt Kundcenter om du har några frågor om flytten. Du når oss på 010-167 30 00 eller kundcenter@kvdbil.se.

ContactIconKontakt