SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Grävmaskiner till salu på kvd.se

Om du scrollar kan du se alla begagnade grävmaskiner till salu som finns att köpa via auktion eller fast pris-försäljning just nu. En begagnad grävmaskin är perfekt för dig som vill göra ett stort eller litet projekt lättare. En begagnad grävmaskin hjälper dig exempelvis om du ska lägga grus på uppfarten. Du kan enkelt kategorisera din sökning genom vår filtreringsmeny. Begagnade grävmaskiner används bland annat för rivning och grävning. Exempelvis när man river en byggnad. Grävmaskinen är mycket smidig att använda på grund av sitt band så kryper den fram lät på ojämna ytor som exempelvis en byggnadsplats. Är du ute efter en begagnad grävmaskin? Se alla begagnade grävmaskiner till salu på kvd.se.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Traktorgrävare till salu på kvd.se

Grävlastaren och den nära besläktade traktorgrävaren är båda kraftfulla och tåliga anläggningsmaskiner som är väl anpassade för exempelvis en byggarbetsplats, ett vägbygge, rörläggning och andra typer av grävarbeten. Grävlastaren kombinerar lastmaskinens och grävmaskinens egenskaper och är utrustad med en lastare framtill och kraftfull grävare baktill, detta (samt dess midjestyrning) gör maskinen smidig och enkel att använda. Traktorgrävaren skiljer sig på så sätt att den kombinerar traktorns och grävmaskinens egenskaper. Hos oss på Kvdbil hittar du både grävlastare och traktorgrävare till salu.

För dig som letar efter en lite mindre maskin har vi även mini-traktorgrävare till salu, vi har dessutom mindre modeller såsom en liten traktorgrävare.

 Begagnade bandgrävare till salu

Är du på jakt efter en begagnad bandgrävare till salu? På kvd.se hittar du begagnade bandgrävare till salu. Om du scrollar upp kan du se de begagnade bandgrävare som finns inne just nu. En bandgrävaren är en tålig och kraftfull maskin som kan användas vid en mängd olika arbeten. En bandgrävare är både effektiv och smidig som underlättar jobbet med sin mångsidiga funktionalitet. Bandgrävaren är en del av familjen med begagnade grävmaskiner. Kolla in alla begagnade grävmaskiner till salu här. Förutom en skopa så finns det flera andra verktyg som du kan använda dig av med din bangrävare som exempelvis gaffel, tjälkrok eller asfalts skärare. En bandgrävare är bra vi många olika typer av arbeten. Vi har begagnade bandgrävare i olika modeller. Bandgrävare kommer även i många olika storlekar och passar bra beroende på hur stort arbete du ska utföra. En annan typ av begagnad grävmaskin är traktorgrävaren som är väldigt unik då den kombinerar både traktorn och grävmaskinens egenskaper.

Begagnade grävmaskiner till salu

Förutom bandgrävare har vi även många andra begagnade grävmaskiner till salu. Hitta din begagnade grävmaskin idag. På Kvd.se hittar du maskiner och fordon inom bland annat entreprenad, transport och lantbruk.

Begagnade hjulgrävare - hitta din på Kvd.se

Är du ute efter en hjulgrävare till salu? Du kanske ska gräva i trädgården eller riva ett hus. Hjulgrävaren är en tålig och kraftfull maskin som kan användas vid en mängd olika arbeten. Hjulgrävaren är en del av familjen av grävmaskiner. Hjulgrävaren är en smidig och effektiv maskin som gör jobbet lättare med hjälp av sin stora skopa och dess mångsidiga funktionalitet. Förutom sin skopa så finns det andra tillbehör som kan installeras på din hjulgrävare så som gaffel, tjälkrok och asfalts skärare som kan vara bra vid andra typer av arbeten.

Begagnade hjulgrävare till salu

En hjulgrävare är också smidig tack vare dess hjul som gör det lätt för den att ta sig fram oavsett underlag. Oavsett om du är på jakt efter en liten hjulgrävare eller en hjulgrävare 10 ton så kan du hitta det hos oss. Hjulgrävaren är perfekt för dig som ska gräva eller riva stort som litet projekt. Vi publicerar nya objekt varje dag vilket gör det lättare för dig att hitta rätt maskin för dig.

 

Minigrävare säljes på auktion

Hos kvdbil hittar du minigrävare i alla prisklasser och modeller utefter dina behov och önskemål. Om du är på jakt efter en billig minigrävare kan du hålla utkik på kvd.se. Vi får in nya objekt varje vecka. Vill du inte köpa en minigrävare på auktion kan du välja att köpa till fastpris.

 

ContactIconKontakt