SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade flakbilar med kran - ditt perfekta arbetsfordon!

Söker du ett mångsidigt nyttofordon till ditt nästa projekt? Då är flakbilar något du bör kolla närmare på. Här på kvd.se hittar du flakbilar med kran och utan kran plus massvis med tillbehör som förenklar ditt arbete. Vi har begagnade flakbilar till salu. Flakbilen är det perfekt valet för dig som söker en flexibel och multifunktionell medhjälpare i din vardag då fordonet är både lättmanövrerat och kan ta tunga laster. Det passar därför perfekt för dig som behöver lyfta, transportera och flytta gods från en plats till en annan.

En flakbil med kran förenklar din vardag och kan enkelt anpassas efter dina behov med hjälp av olika tillbehör. Fordonet är därför perfekt för dig som till exempel jobbar inom bygg, snickeri, vatten-avlopp, lantbruk, styckegods och mycket mer. Flakbil med kran kan också underlätta vid tyngre arbeten där du behöver lyfta upp något på släpet. En flakbil med kran kan även ha olika längder på kranen beroende på vad du har för behov.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Begagnade flakbilar till salu - olika modeller och tillbehör

Varje vecka får vi in massor med olika begagnade flakbilar till salu av olika modeller och märken. Du som söker efter en specifik modell med exempelvis en särskild fordonslängd, hytt eller kran rekommenderas därför att skapa en bevakning. Då mejlar vi dig när det fordon du letar efter publiceras på kvd.se.

Så här köper du din begagnade flakbil

När du har kommit fram till vilken typ av flakbil du letar efter är det dags att klicka hem en.

Innan du kan handla hos oss behöver du bli medlem på kvd.se. Det tar bara några minuter.

På kvd.se hittar du begagnade flakbilar till salu genom både auktion och till ett fast pris. Vi har auktionsavslut varje vecka och det är därför viktigt att du har koll på nedräkningstiden för den bil du är intresserad av. Du hittar all information om objektet inne på objektskortet. Här finner du information om fordonets tekniska skick, dess tillbehör, däck, axlar och teknisk data. Du hittar också information kring om fordonet går att exportera.

Scrolla för att se vilka begagnade flakbilar till salu som finns inne just nu!

ContactIconKontakt