SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade dragbilar till salu på kvd.se

Har du en trailer, ett släp eller en annan typ av påhängsvagn som du behöver transportera från en plats till en annan? Då behöver du en dragbil. En dragbil är avsedd för att dra olika typer av släpvagnar och är därför utrustad med en justerbar vändskiva som gör det enkelt att byta mellan olika släp. Scrolla för att se alla dragbilar som finns inne just nu och för att hitta din dragbil till salu.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

En dragbil som är ihopkopplad med en släpvagn är vad som normalt brukar uppfattas vara en "lastbil". Då är dragbilen och släpvagnen ihopkopplade till ett ekipage. Tack vare sin smarta vändskiva kan dragbilen enkelt kopplas loss och sedan användas för att transportera en annan släpvagn eller trailer.

En dragbil är det perfekt fordonet för dig som exempelvis jobbar på ett åkeri eller inom spedition och behöver transportera stora mängder med gods dagligen. Dragbilen kan snabbt kopplas på och av vid nya uppdrag vilket gör att arbetet flyter på effektivt.

Scrolla upp för att se alla dragbilar till salu just nu. Alla våra fordon säljs antigen genom auktion eller till ett fast pris. Förutom dragbilar till salu hittar du även andra typer av fordon hos oss. Kvd.se är en guldgruva för dig som letar efter en dragbil, lastbil och andra typer av tunga fordon. Du hittar också maskiner och fordon inom andra kategorier som entreprenad och lantbruk.

Viktigt att tänka på när du köper begagnade dragbilar

Inför köpet av en ny begagnad dragbil finns det flera saker att tänka på. Det är exempelvis viktigt att fundera på vad dragbilen ska användas till och vilken typ av gods den kommer att dra. En annan viktig fråga att tänka på är det nya fordonets ålder och dess miljöklass, miljöklassen påverkar bland annat om fordonet får framföras i stadsmiljö.

På Kvd.se har vi olika typer av begagnade dragbilar till salu. Du hittar allt från lite äldre till nyare dragbilar till salu från olika tillverkare och med olika användningsområden. Har du hittat en dragbil som du vill köpa men känner dig osäker på dess mått m.m.? Då kan du känna dig lugn. På fordonets objektssida hittar du all sådan här information. Här hittar du exempelvis bilder, invändiga och utvändiga mått, årsmodell, modell, tillbehör och annan nödvändig information. Du kan därför känna dig helt lugn när du handlar på kvd.se. Scrolla upp för att se alla begagnade dragbilar till salu som finns inne just nu.

Hittar du inte vad du söker efter just nu så kan du skapa en bevakning. Då kan du enkelt hålla koll på när nya tunga fordon kommer in. När ett fordon som matchar dina kriterier publiceras på kvd.se hör vi av oss till dig med mer information.

ContactIconKontakt