SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnat truck och verkstad - köp verkstadsmaskiner, truckar och lyftare på nätauktion

Här hittar du alla begagnade verkstadsmaskiner och begagnade truckar om säljs i våra auktioner på nätet. Det finns många modeller från kända märken som Atlet, BT, Hyster, Kalmartruck och Linde. Var en begagnad verkstadsmaskin eller begagnad truck finns i landet står i varje objektbeskrivning. Du kan när som helst lägga bud och följa budgivningen.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Begagnad staplare till salu

Ãger eller jobbar du på ett lager? Behöver du mer lyftkraft? Då behöver du en staplare. Staplaren är utformad för att säkert och effektiv kunna lasta och lossa ditt gods. Det finns flera typer av staplare. Några av de vanligaste inkluderar ståstaplare, sittstaplare, åkstplare och ledstaplare. Innan du köper en begagnad staplare är det viktigt att du undersöker dina behov. Behöver du exempelvis en staplare som kan lyfta pallar från en plats till en annan? Eller letar du i stället efter en staplare som är anpassad för varuplockning? När du väl har kommit fram till vad för typ av staplare som uppfyller dina behov så är det dags att börja kolla runt på vår hemsida. Hittar du inte den typ av begagnad staplare som du letar efter med en gång behöver du inte oroa dig. Vi publicerar nya objekt varje dag. Letar du efter en specifik staplare, exempelvis en begagnad manuell staplare eller en begagnad ledstaplare så kan du skapa en bevakning. Läs mer om hur du gör detta nedan.

Begagnade skjutstativtruckar till salu

Skjutstativtrucken, ibland även kallad skjutmatare är med sin kompakta konstruktion en effektiv truck som är anpassad för trånga utrymmen. Det är en mångsidig och flexibel truck och passar dig som jobbar inom exempelvis lager och logistik. Trucken är utrustad med ett stativ som kan skjutas in och ut. Detta gör att man kan ha lasten i ett utskjutet läge som på en motviktstruck samt att lasten kan lyftas högt upp.

På kvd.se hittar du skjutstativtruckar av olika märken och modeller. Scrolla upp för att se vilka som finns inne just nu. Letar du efter en specifik begagnad skjutstativtruck så kan du skapa en bevakning. Då hör vi av oss när en skjutstativtruck som matchar dina kriterier har publicerats.

ContactIconKontakt