SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade tippbilar till salu

Jobbar du inom rivning, bygg, lastning eller ett annat område som kräver en stark och flexibel anläggningsbil? Då är en tippbil perfekt till dig. Den är utformad för att var en flexibel och pålitlig partner i det dagliga arbetet och går också väldigt lätt att specialanpassa efter dina behov. På Kvd.se hittar du begagnade tippbilar till salu.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Välj om du vill ha en begagnade tippbil som är anpassad för att klara av en större tyngd eller en liten och smidigare bil som passar bra till att transportera material längs Sveriges vägar. På kvd.se hittar du mängder av olika tippbilar till salu. Scrolla för att se alla som vi har inne just nu. På Kvdbil säljer vi fordon och maskiner åt svenska företag, kommuner och landsting. Kvd.se är därför perfekt för dig som letar efter tippbilar till salu i Sverige.

Hos oss hittar du även andra typer av tyngre fordon. Vi på Kvdbil har bland annat specialiserat oss inom tunga fordon och maskiner. Så för dig som är intresserad av dessa objekt så är vår sajt en riktig guldgruva. Vi har auktioner och fast pris-försäljningar av tippbilar varje vecka och all försäljning sker online. Det enda du behöver ha för att kunna köpa ditt nästa drömfordon är ett konto hos oss.

Hur kan jag hitta min begagnade tippbil på kvd.se?

När du blivit medlem på vår site är det dags att hitta din perfekta begagnade tippbil salu. Börja med att spana runt på kvd.se och se om det är någon modell eller något märke som du gillar. Hittar du inget som matchar det du letar efter så kan du enkelt skapa en bevakning. När ett fordon som matchar dina kriterier kommer ut på siten så hör vi av oss till dig på mejl. Är du inloggad på "Mina sidor" kan du dessutom se alla dina bevakningar och kan redigera dem om du önskar.

När du väl hittar din begagnade tippbil till salu är det dags att köpa den. Som vi har nämnt ovan finns det två olika köpmöjligheter - auktion och fastprisförsäljning.

ContactIconKontakt