SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade kranbilar

Behöver du lyfthjälp? Då behöver du en kranbil. Med sin flexibilitet och smarta anpassningsförmåga är kranbilen perfekt inom flera olika typer av områden, exempelvis på en byggarbetsplats, på en anläggning eller vid trädfällning. Kranbilar är även anpassade till olika typer av entreprenadarbeten såsom sten- och grusläggning. Alla kranbilar har inte samma typ av lyftkapacitet och lyfthöjd, det är därför viktigt att du som köpare har koll på bilens kommande arbetsområde och om du ska ha en liten kranbil eller en stor kranbil.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Kranbilar är väldigt flexibla fordon som du lätt anpassar efter dina behov. Förutom dess tillhörande kran kan kranbilen utrustas med pallgafflar, personkorg, såg, gripskopa och mycket mer. Den gör sig bäst vid svåra lyft och lastning av svåråtkomliga föremål.

På kvd.se hittar du mängder av olika begagnade kranbilar till salu. Vi får in begagnade kranbilar till salu av olika modeller och märken varje vecka som vi säljer via auktion eller fastprisförsäljning. Scrolla för att se vilka kranbilar vi har inne just nu.

Liten kranbil

På kvd.se hittar du kranbilar i olika storlekar, modeller och märken. En liten kranbil är perfekt för dig som utför ett litet som stort projekt. En liten kranbil är smidig och kranbilens storlek gör att den är lätt att köra vid begränsade områden som exempelvis en byggarbetsplats. Kranbilen gör jobbet smidigt och enkelt med hjälp av dess kran.

Kranbilar till salu - så här handlar du på kvdpro.com

När du väl har hittat en kranbil, en lastbil med kran eller en liten kranbil som du är intresserad av är det dags att köpa den. På Kvdpro har vi som ovan nämnt två olika köpmöjligheter, dessa är auktion och fastprisförsäljning. När du är inne på de respektive fordonsannonserna så kan du se vad för typ av köpmöjlighet som gäller för det fordonet. Alla fordon som du kan köpa till ett fast pris har ett pris angivet inne på annonsen.

Väljer du att köpa din kranbil via auktion så kan du välja mellan att antingen lägga manuella bud. Då är det nödvändigt att du bevakar auktionen på kvd.se under hela nedräkningstiden för att se till att ingen budar över dig. Du kan också välja att lägga ett autobud. Då skriver du in det maxbelopp som du kan tänka dig att betala för objektet. Vårt system kommer sedan att sköta budgivningen åt dig. Om någon budar över dig kommer ditt bud att höjas till att du har nått din bestämda maxgräns eller till att auktionen avslutas med dig som den vinnande budgivaren.

Hittar du inte den kranbil som du letar efter så kan du skapa en bevakning, då hör vi av oss när ett fordon som matchar dina kriterier har publicerats på kvd.se.

ContactIconKontakt