SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade liftdumperaggregat förvandlar din lastväxlare

Är du ägare av en lastväxlare och känner att du vill utöka dess potential. Då ska du satsa på ett liftdumperaggregat. En begagnad liftdumperaggregatet omvandlar enkelt och smidigt din lastväxlare till en liftdumper. Liftdumperns specialitet är dess förmåga att enkelt kunna lasta och lossa containrar med diverse material. Den är därför perfekt för dig som bland annat jobbar inom styckegods, transport, spedition, bygg eller anläggningsverksamhet.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Vi på Kvdbil har specialiserat oss inom bilar, tunga fordon och maskiner. Vår sajt kvd.se är därför perfekt för alla som tycker om den här typen av fordon och söker nytt ögongodis - vi har begagnade liftdumpers plus mycket, mycket mer som kommer falla dig i smaken. Det finns alltså goda möjligheter att bygga upp en helt ny fordonsflotta med olika liftdumper lastbilar om du så önskar.

Scrolla upp för att se vilka liftdumper containers, liftdumpers och liftdumperaggregat vi har till salu just nu. Vi har både begagnade liftdumperaggregat till salu och begagnade liftdumper till salu via auktion och till fast pris.

Begagnade liftdumperaggregat

På kvd.se hittar du begagnade liftdumpers till salu. Vi publicerar nya objekt varje dag. Hos oss kan du köpa begagnade fordon, maskiner och tillbehör via auktion eller fast pris-försäljning. Med en begagnad liftdumper kan du enkelt lasta på och av containrar. Hos oss på Kvdbil hittar du även tillbehör till dina fordon och maskiner.

Begagnad liftdumper till salu - hitta din på kvd.se

Känner du att en begagnad liftdumper eller ett begagnade liftdumperaggregat är något för dig? Då är det dags att hitta den/det som passar just dig. För att se alla våra begagnade liftdumpers till salu börjar du med att göra en sökning i vårt sökfilter. Hittar du inte ett fordon som passar dig så kan du skapa en bevakning. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen "Skapa bevakning" efter att du har gjort din sökning. Då hör vi av oss till dig när ett fordon som matchar dina kriterier har publicerats på Kvd.se.

Har du hittat en begagnad liftdumper till salu som matchar allt du vill ha men känner dig osäker på dess kvalitet eller har frågor om längd och vikt med mera? Då kan du känna dig lugn. All information om fordonet går att hitta i fordonsannonsen. Här har vi samlat information såsom årsmodell, tillbehör, vikt, inre och yttre mått, bilder och annan nödvändig information så att du kan känna dig helt trygg när du handlar hos oss.

Äger du redan en liftdumper men känner för att byta upp dig? Då hjälper vi dig självklar med detta. Det är både enkelt och smidigt att sälja via kvdbil och du blir tilldelad en personlig säljare som är med dig under hela försäljningsprocessen. Kontakta vår säljsupport idag så kan du få hjälp med att sälja din liftdumper och få information om hur en liftdumper och en liftdumpercontainer säljes.

ContactIconKontakt