SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade lastmaskiner till salu på kvd.se

Lastmaskiner är några av de mest mångsidiga och flexibla anläggningsmaskinerna på marknaden och kan användas inom en mängd olika arbetsområden. En lastare är tack vare sin skopa perfekt anpassad för lastning och hantering av bulkmassor såsom sand, flis och grus.

4 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 4 av 4 träffar

Begagnade hjullastare på auktion

Innan du kikar runt på våra lastmaskiner kan det vara bra att fundera på vad för uppdrag och jobb du önskar kunna utföra med din nya maskin. För lättare anläggningsarbete räcker det med en hjullastare (scrolla upp för att se våra begagnade hjullastare). Ska du i stället utföra tyngre uppdrag, såsom hantering av schaktmassor, bör du investera i en större maskin, exempelvis en bulldozer.

Här på kvd.se hittar du även teleskoplastare. Den här typen av lastare passar dig som söker en smidig anläggningsmaskin som kan lyfta upp gods. Teleskoplastare är nämligen utrustad med en teleskopisk bom som kan förflytta gods uppåt, nedåt och i sidled. Teleskoplastare kan dessutom utrustas med en mängd olika verktyg såsom pallgafflar, skopor och personkorgar. Hos oss på Kvdbil hittar du många olika typer av teleskoplastare. Vi har teleskoplastare av olika märken och modeller. Scrolla upp för att se alla teleskoplastare som finns ute till försäljning just nu.

Teleskoplastare på auktion

På kvd.se hittar du nya objekt varje vecka. Vi har teleskoplastare på auktion och till fast pris-försäljning. En teleskoplastare är perfekt för dig som vill kunna lasta och lossa gods. En teleskoplastare kan användas vid en rad olika arbeten med hjälp av olika slags redskap som exempelvis gafflar eller skopor.

Hjullastare till salu - perfekt för lastning av sand, grus och flis

En hjullastare är en väldigt mångsidig anläggningsmaskin och den kan förutom lastning av olika bulkmassor såsom sand, grus, flis och sten även utrustas med pallgafflar för pallhantering. Ett annat vanligt verktyg är bland annat snöblad som används vid snöröjning.

Vi publicerar nya objekt varje dag så för dig som är på jakt efter begagnade hjullastare rekommenderar vi att du besöker vår site ofta för att inte missa din nästa drömmaskin. Är du på jakt efter en specifik hjullastare så kan du skapa en bevakning. Då hör vi av oss när en hjullastare som matchar dina kriterier blivit publicerad.

Minilastare på auktion

För dig som behöver en lite mindre hjullastare har vi även minilastare och mini lastmaskin. En minilastare är en lastmaskin som väger under 4 ton. Den kan exempelvis användas för förflyttning av pallar och baler men kan även utrustas med verktyg som gör det möjligt att använda den till exempelvis gräsklippning.

Begagnade kompaktlastare - lastmaskinen för små utrymmen

En mindre typ av hjullastare kallas för kompaktlastare. Kompaktlastare är ramstyrda och har lyftarmar. På lyftarmarna kan man fästa en mängd olika typer av verktyg såsom pallgafflar. Tack vare sin storlek är lastaren perfekt för mindre arbetsytor som hade varit oåtkomliga med en större maskin. Den kan exempelvis enkelt ta sig in genom korridorer, grindar, smala dörrar och klarar även av lågt i tak. Scrolla upp för att se alla begagnade kompaktlastare vi har inne just nu.

Begagnade kompaktlastare passar dig som exempelvis jobbar på en byggarbetsplats eller med parkförvaltning då maskinen enkelt klarar av precisionsjobb som är för stora för en spade men för små för en stor lastmaskin. Kompaktlastaren kan liksom den större hjullastaren även hantera mindre schaktmassor såsom grus, sten och sand.

ContactIconKontakt