SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Lastväxlare till salu på kvd.se

En lastväxlare är ett av de flexiblare fordonen då det går väldigt lätt att optimera och anpassa den efter vad ägaren/användaren önskar. För dig som behöver ett optimalt året-runt verktyg är lastväxlaren därför det perfekta valet då du enkelt kan växla flak beroende på vilket uppdrag du har för tillfället.

Valet av flak blir därför avgörande för lastväxlarföraren då det är det som avgör vad som kan transporteras. Det är därför viktigt att du har koll på vad du kommer att ha lastväxlaren till och vilka uppdrag du förväntar dig.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

På Kvd.se hittar du både lastväxlarflak och lastväxlare till salu, du hittar dessutom mindre varianter såsom en liten lastväxlare.

Scrolla upp för att se vilka lastväxlare till salu och mindre varianter såsom en liten lastväxlare som vi har inne just nu. Nedan följer en genomgång om de olika flaken.

Lastväxlare med kran

Hos oss hittar du olika typer av fordon och maskiner. Vi publicerar nya fordon och maskiner varje dag. I menyn kan du enkelt kategorisera utifrån nyinkomna fordon och maskiner. Hittar du inte det du söker kan du skapa en bevakning. Då får du en notis när det fordon eller maskin du letar efter har kommit in.

Maskinflak till lastväxlare - enkel lastning och lossning

Ett maskinflak till lastväxlare är anpassat för dig som transportera maskiner och annat gods. Det har en plan lastyta och olika förankringspunkter där du lätt kan fästa spännband som håller fast det du ska transportera. Maskinflaket har även en fällbar ramp som gör att maskinen inte åker av flaket under transport. Maskinflak till lastväxlare gör det möjligt för användaren att smidigt och tryggt transportera gods från en plats till en annan. Viktigt är dock att allt surras fast ordentligt innan avfärd.

Grusflak till lastväxlare - för dig som ska transportera sand, jord och grus

Ett grusflak till lastväxlare, även kallat schaktflak är anpassat för att transportera sten, jord, sand och grus med mera. Användningsområdet för den här typen av flak är brett men det är viktigt att du som köpare väljer rätt modell för att flaket ska hålla under en lång tid och klara av det dagliga arbetet. När du väljer grusflak till din lastväxlare är det därför viktigt att du har koll på dess material, kvalitet, volym och tjocklek då det är detta som avgör vad flaket kan användas till. Ett grusflak till lastväxlare är en bra investering då det kan används till många olika saker och kommer att förenkla användarens vardag.

Lastväxlare med container - för effektiva transporter

En lastväxlare med container passar dig som exempelvis jobbar med att transportera bort byggnadsmaterial, skrot eller annat avfall. Lastväxlaren kan enkelt dra upp containern med hjälp av en krok till skillnad från en lastdumper som lyfter upp den. Lastväxlaren klarar därför av en större tyngd.

Återigen är det viktigt att du som köpare har koll på vad containern ska användas till då det finns flera olika typer. Vissa kan ta en större vikt medan andra enbart klarar av lite mindre. Det finns även containrar som är designade för exempelvis slam, sediment och spannmål. Gör därför lite research innan du investerar i en container till lastväxlare.

Lastväxlare med kran

Om en lastväxlare i allmänhet kan sägas vara bland de mest flexibla fordonen så är en lastväxlare med kran definitivt det mest flexibla och användningsbara. En lastväxlare med flak möjliggör för användaren att enkelt kunna lassa och lossa material från och till sitt flak eller sin container. En lastväxlare med kran kan exempelvis användas vid en byggarbetsplats där mycket avfall behöver lastas och transporteras bort.

Ett kranflak till lastväxlare går att få med olika kranar och fästpunkter. Den kan även klara av tyngre kranar och kan i vissa utföranden även vändas för att kranen ska kunna nå längre. Kranflak till lastväxlare kan enkelt anpassas efter vad användaren behöver och vi rekommenderar därför att du införskaffar ett sådant då en kran kommer att förenkla vardagen både dig och för din lastväxlare.

Kranflak lastväxlare

Med hjälp av kranen på din lastväxlare kan du enkelt lasta på och av exempelvis ett flak eller container. Med hjälp av ett kranflak på din lastväxlare kan du en En lastväxlare med kran är perfekt för dig som vill transportera exempelvis en container. Med hjälp av kranen kan du enkelt lasta av containern. En lastväxlare med container är perfekt för dig som vill transportera något som exempelvis grus eller sten. En lastväxlare med container rymmer en stor mängd oavsett vad du vill transportera.

Maskinflak lastväxlare

Ett maskinflak för en lastväxlare är bra för dig som ska transportera eller förflytta en maskin. För att hålla koll på nya, begagnade fordon och maskiner till salu som kommer in hos oss kan du även välja att signa upp dig på vårt nyhetsbrev. Här kan du se utvalda objekt som är nyinkomna i varje kategori.

Grusflak lastväxlare

På kvd.se hittar du även olika verktyg och tillbehör till din lastväxlare. Vi säljer exempelvis grusflak till lastväxlare via auktion eller fast pris-försäljning. Ett grusflak till lastväxlare kan användas vid ett trägårdsprojekt där ni behöver transportera grus, sten eller kanske jord.

ContactIconKontakt