SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnad sopbil - hitta din på kvd.se

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Begagnade sopbilar till salu

Jobbar du med sopupphämtning av hushållssopor och behöver ny medhjälpare i din vardag? Då tror vi att en ny sopbil hade gjort susen! Sopupphämtning ställer höga krav på både dig som förare och på själva sopbilen. Det är därför viktigt att du har koll på vad för typ av sopbil du letar efter. Hos Kvdbil finns begagnade sopbilar till salu. På kvd.se har vi olika modeller, märken och storlekar. Tänk även på var du ska använda den, jobbar du mycket i stadsmiljö kan det vara bra med en lite mindre bil som lätt tar sig runt snava hörn och trånga gator. Jobbar du däremot med att hämta upp en större mängde sopor ska du självklart välja en större bil som har den kapacitet som du behöver.

Hos oss hittar du många olika typer av sopbilar. På kvd.se publicerar vi nya fordon och maskiner varje dag. Scrolla upp för att se alla sopbilar som finns inne just nu och för att hitta din nästa sopbil. Tänk dock på att vissa sopbilsmodeller inte alltid finns inne. Du som letar efter en speciell typ av sopbil, till exempel en sopbil med baklastare, rekommenderas därför att skapa en bevakning om du inte hittar vad du letar efter direkt. När ett fordon som matchar dina kriterier publiceras på kvd.se hör vi av oss. Då kan du se vilka begagnade sopbilar till salu som finns att köpa.

De vanligaste typerna av sopbilar som vi får in på kvd.se är baklastare, frontlastare och sidolastare. Baklastaren har en öppning bak till för tömning av sopor. Sidolastaren lastas däremot från sidan och soporna tippas sedan ner i fordonets avfallsbehållare. Frontlastaren är perfekt för upphämtning av sopor i mindre utrymmen, de greppar sopcontainern framifrån och dumpar ner den i fickan.

När du väl har hittat din nästa sopbil till salu är det dags att köpa den. Detta kan du göra vi auktion eller ett till fast pris.

ContactIconKontakt