SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo C40 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Om du letar efter en elbil kan du med en begagnad Volvo C40 förvänta dig en bilupplevelse som kombinerar stilsäkerhet, miljötänk och en modern körkänsla. Den helt elektriska crossovern Volvo C40 Recharge är Volvos första renodlade elbil och erbjuder alla de egenskaper som vanligtvis efterfrågas av den kvalitets- och miljömedvetna bilföraren. 

Med en rymlig och tjusig interiör, kombinerat med en slående exteriördesign, lever den upp till både funktionella och estetiska behov. När du startar din resa i en Volvo C40 bör du veta att denna bil är tänkt att förena körglädje i vardagen med miljövänlig teknologi: med sin beräknade räckvidd på upp till 578 km tar den dig långt med en enda laddning.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Volvo C40 – en modern och säker elbil

Om du vill ha säkerhet och spänning på vägarna utan kompromisser, är en begagnad Volvo C40 ett bra val. Med den elektriska tekniken kan du räkna med snabb acceleration och fyrhjulsdrift, som erbjuder både hastighet och stabilitet på alla typer av vägar. C40 Recharge är utrustad med dubbla elmotorer och en hög maximal släpvagnsvikt, vilket gör den till en elbil med höga krav på funktionalitet. Volvo C40 finns också i ett utförande med en elmotor och bakhjulsdrift, istället för fyrhjulsdrift.

Med tanke på bilens avancerade karosskonstruktion och unika säkerhetsbur för batteriet, får du en elbil som inte bara är bra för miljön utan även skyddande för dig och dina medpassagerare. Volvo C40 Recharge kommer med ett omfattande säkerhetspaket för att minimera risker, och detta kan förväntas även av begagnade modeller.

Volvo C40 pris – vad man kan förvänta sig

Priset på en begagnad Volvo C40 Recharge kan variera beroende på årsmodell, körsträcka och skick. Trots detta, finns det en betydande besparing att göra jämfört med att köpa en ny modell. En begagnad C40 ger dig möjligheten att uppleva ny teknik och design till ett mer tillgängligt pris. Med mindre behov av underhåll jämfört med förbränningsmotorer är även driftskostnaderna för C40 Recharge lägre, vilket är ytterligare en fördel för dig som köpare.

Volvo C40 räckvidd – långväga körning utan problem

Räckvidden är en av de viktigaste faktorerna att överväga när du funderar på att köpa en begagnad elbil. Volvo C40 Recharge kan med fullt laddat batteri (78 kWh) ta dig upp till 578 km beroende på modell och körförhållanden. Det låter dig inte bara köra bekvämt i stadstrafik utan kan även ta dig på längre resor utan oro för att behöva ladda så ofta.

En begagnad Volvo C40 har enkel och snabb laddning

För att hålla din begagnade Volvo C40 Recharge i rörelse, är laddning en del av rutinen. Med det integrerade 78 kWh-batteriet och medföljande laddsladdarna är det enkelt att ladda hemma eller vid arbetsplatsen. Och när tiden är knapp ger snabbladdningen en laddning upp till 80 procent på cirka 27 minuter. Din begagnade C40 är således bara på en kort stund alltid redo för nästa äventyr.

En elbil med smart design och teknik

Om du är en teknikentusiast kommer du att uppskatta de användarvänliga displayerna och de smarta systemen som kommer med Volvo C40 Recharge. Den stora mittdisplayen gör det lätt att kontrollera bilens många funktioner, även med handskar tack vare dess responsiva pekskärm. Google tjänster som Google Assistant och Google Maps innebär att du alltid är uppkopplad och har tillgång till modern navigering och underhållning.

Volvo C40 är en elbil som kombinerar det bästa av prestanda, säkerhet och teknologi, vilket gör den till ett attraktivt alternativ när du letar efter en begagnad bil som känns både fräsch och framtidssäker.

ContactIconKontakt