SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

alfa-romeo-logo

Begagnade Alfa Romeo till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa en Alfa Romeo är för många förknippat med att köpa glädje på fyra hjul. Det är en biltillverkare som producerat personbilar, vilka många anser har "fina linjer", sedan början av 1900-talet. Bilarna är en vanligare syn på vägarna i södra Europa men märket har också i perioder haft större försäljningssiffror i Skandinavien. Några vanliga begagnade Alfa Romeo-modeller som finns att köpa på den svenska marknaden från förr är 164 och Spider. Idag är sedanen Giulia den vanligaste modellen i Sverige.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Alfa Romeo eller ALFA som vi känner till företaget är en italiensk biltillverkare som har producerat bilar sedan 1910.

En av det första bilarna som företaget någonsin producerade är modellen ALFA 24 HP som hade enbart 24 hk. Mycket har hänt sedan första ALFA 24 HP lanserades och företaget har hunnit skapa en rad olika ikoniska modeller. Några av dessa bilar är bland annat modellerna Alfa Romeo 1900, 1600, Spider Duetto, Giulietta, Giulia och 75. Alfa

Romeo har länge varit kända för att skapa sportiga bilar med en klassik italiensk design som har gjort biltillverkaren känd runt om i världen. Alfa Romeo har även hunnit skapa sig ett respekterat namn inom olika motorsportssammanhang med en rad olika titlar bakom sig, bl.a. den första GP World Championship. En stor förändring inom företaget skedde 1986 då Alfa Romeo, som ägts av italienska staten sedan 1932 blev uppköpta av FIAT - koncernen.

I dagens utbud av modeller i Sverige hittar man bland annat modellen Stelvio som är inom SUV segmentet och i samma klass som BMW X3 samt Audi Q5. Försäljningsmässigt i volym är det de lite mindre bilarna som säljer bäst och inom den viktiga Golfklassen hittar man modellen Giulietta. En annan modell är mellanklass-modellen Giulia som konkurrerar med bland annat BMW:s 3-serie. Modellerna 4C och 4C Spyder är Alfa Romeos sportigaste modeller som kännetecknas av italiensk design med sina vackra drag och höga prestanda.

Privatleasa en begagnad Alfa Romeo

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Alfa Romeo genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Alfa Romeo

Om du ska köpa en begagnad Alfa Romeo så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Alfa Romeo till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Alfa Romeo

Är du ute efter att sälja en begagnad Alfa Romeo? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Alfa Romeo. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Alfa Romeo här.

ContactIconKontakt