SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bentley-logo

Begagnade Bentley till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Bentley. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav ett par av dessa var av märket Bentley. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Bentley, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Bentley, från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Bentley gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av bilar, däribland Bentley, då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Bentley är en av Storbritanniens ingenjörsmässiga stoltheter och har anor som sträcker sig tillbaka till bilracingens tidiga ålder på 1910-talet. Märket är idag känt för tyngre lyxbilar men i sin tidiga historia fokuserades man på lättviktsmaterial. Grundaren Walter Owen Bentley fann tillsammans med sin bror att aluminiumkolvar skulle kunna ersätta de konventionella i en bilmotor och lätta på vikten. Bentley vann Le Mans 24-timmarstävling under flera år på 1920-talet och etablerade sig som ett kompetent bilmärke inom bilsporten. Framgångssagan har inte varit spikrak utan delvis brokig med flera förlusttyngda år och olika ägarkonstellationer. Rolls-Royce tog över märket redan på 1930-talet och sedan dess, fram till idag, är samtliga baserade på plattformar från Rolls-Royce. Medan Rolls fokuserar helt på komfort så har Bentley en betydligt sportigare image med mer fokus på prestanda och väghållning samt en sportigare attribut rent designmässigt. På 1970-talet var båda märkena illa ute och nära en kollaps. Brittiska flygplanstillverkaren Vickers köpte då upp koncernen och Bentley gjordes om till en särskild division och potentialen i varumärket var som väntat stort. Den första Bentleyn från eran hette Mulsanne och var en prestandasedan som hjälpte Bentley att nå nästan lika stora försäljningssiffror som Rolls-Royce under sena 1980-talet. År 1997 såldes båda fabrikaten vidare till Volkswagen-koncernen och motorer från bland andra BMW placerades i bilarna. Den första stora succén kom med kupén Continental GT år 2003, den bäst säljande Bentleyn fram till dags datum. De främsta konkurrenterna till Continental GT är de större modellerna från Bentley (med baksäte och V12-motorer) men även Maserati GranTurismo och Mercedes S-klass kupé även om dessa har lägre inköpspriser än Continental GT som nya.

Köpa begagnad Bentley

Om du ska köpa en begagnad Bentley så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Bentley till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Bentley

Är du ute efter att sälja en begagnad Bentley? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Bentley. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Bentley här.

ContactIconKontakt