SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

honda-logo

Begagnade Honda till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig att både köpa och sälja din Honda. Att köpa Honda i Sverige är för många lika med den populära småbilen Civic. Men Honda är även kända för fyrhjulsdrivna SUV:ar och sportbilar. Hos Kvdbil hittar du allt som oftast flertalet modeller och kan köpa begagnad Honda till marknadsmässiga priser. Längst ner på sidan hittar du de begagnade Honda-bilar vi har till försäljning just nu.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

I Europa är Honda kända för bilar i låg- och medelprissegementet. Men det är också världens största tillverkare av motorcyklar ända sedan 1950-talet och affärerna sträcker sig över en rad olika produktområden; allt ifrån solceller till flygplansmotorer. Kanske mindre känt i Sverige är att Honda även var första japanska biltillverkaren att lansera ett lyxbilsmärke vid sidan om standardmärket – Acura. Den gjorde entré på den amerikanska marknaden redan i mitten av 1980-talet, flera år innan Toyota lanserade Lexus och Nissan lanserade Infiniti. Acura nådde dock aldrig den europeiska marknaden men ett fåtal exemplar är exporterade till Sverige. Den största marknaden för Honda är idag USA där en majoritet av intäkterna kommer ifrån, följt av den inhemska marknaden och sedan Europa. Här i Sverige är Honda kanske mest känd för sin Civic; en populär småbil vars formgivning och mått skiftat ganska kraftigt genom årens lopp. En annan bil som på senare år sålt i större upplagor är Honda CR-V, en mindre crossover som konkurrerar med bland andra Volvo XC40 (även om denna är något dyrare i inköpspris). Långt innan personbilarna lanserades utanför Japan deltog Honda även i Formel 1-racing med namn som Richie Ginther bakom ratten och rönte stora framgångar under 1960-talet. Finanskrisen 2009 slog hårt mot Hondas försäljning vilket föranledde märket att dra sig ur Formel 1 och lät racingen ligga vilande i flera år tills men gjorde comeback år 2017. Honda har också gjort sig kända som bland de första biltillverkarna att tillverka hybrider och kända modeller är bland andra kupémodellen CR-Z och Honda Insight som lanserades i hybridversion redan år 1999 på den amerikanska marknaden, ungefär samtidigt som Toyota Prius vilken är den främsta konkurrenten som sålt i mångdubbelt fler exemplar. Hyundai Insight i hybridversion kan dock stoltsera med världens lägsta bränsleförbrukning i en massproducerad bil vid lanseringen och flertalet av märkets modeller har genom åren fått goda recensioner för just låg bränsleförbrukning.

Köpa begagnad Honda

Om du ska köpa en begagnad Honda så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Honda till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Honda

Är du ute efter att sälja en begagnad Honda? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Honda. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Honda här.

ContactIconKontakt