SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa Mercedes kan innebära allt ifrån småbilar, till bussar till lyxcabrioleter. Märket med stjärnan pryder allehanda modeller. Vill du köpa begagnad Mercedes finner du bilar till salu längre ned. De populäraste modellerna är C-klass och E-klass. Att sälja bilar det är något Kvdbil är bäst på. Vill du slippa allt krångel med att själv sälja eller köpa en Mercedes? Väljer du att sälja din Mercedes på Kvdbil ordnar vi allt! Då ingår försäljning, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare, fordonstest, ägarbyte, in- och utvändig tvätt, marknadsföring samt visning för potentiella köpare.

51 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 51 träffar

"Det bästa eller ingenting” så anser Mercedes att sina bilar ska utstråla tysk kvalité. Kanske har dom rätt då deras bilar ofta utstrålar exklusivitet och status. Detta har lett till att Mercedes har hunnit tillverka en mängd fina bilar sedan företaget grundades 1926. Några riktigt legendariska modeller som företaget har tillverkat är bland annat 1954 års modell Mercedes 300 SL med sina vackra drag och måsvingar till dörrar samt 1971 års Mercedes 350 SL som tillverkades och utvecklades i över 18 år då den var så populär. På Mercedes senaste versioner kan det vara svårt att urskilja de olika modeller då deras produktlinje är nästa lika lång som hela alfabetet. Bara för att nämna några få så har vi Mercedes A-, B- och C-klasserna som är några av företagets mest populära modeller. I de något större klasserna finns CLS och E-serien. Mercedes har även tagit sig in på marknaden för suvar och har en mängd olika modeller med bland annat GLC och GLS serien. Ska man ha Mercedes värsting modeller så har vi S och SL serien och ej att förglömma AMG för ett extremt sportig utseende och prestanda. Om inte detta var nog finns även Maybach som är Mercedes-Benz lyxigare variant med bland annat modellen Maybach S600 med en prislapp på runt 2 miljoner som nypris.

Köpa begagnad Mercedes

Om du ska köpa en begagnad Mercedes så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mercedes till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mercedes

Är du ute efter att sälja en begagnad Mercedes? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mercedes. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mercedes här.

ContactIconKontakt