SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mercedes-logo

Begagnade Mercedes EQA till salu – Köp via auktion eller till fast pris

En begagnad Mercedes-Benz EQA är en helt elektrisk kompakt-SUV som utstrålar en kombination av sportig design och hög säkerhetsnivå.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Erfarenhet på vägen med en begagnad Mercedes EQA

EQA-serien erbjuder en imponerande körglädje och användbarhet i vardagen. Med en räckvidd på upp till 560 kilometer enligt WLTP och en batterikapacitet på upp till 70,5 kWh, kommer en begagnad EQA att bjuda på längre resor utan laddningsångest. Och med en laddningstid på runt 30 minuter på snabbladdstationer för att nå upp till 80% laddning, är EQA ett utmärkt val för den som vill förena bekvämlighet med miljömedvetenhet.

EQA kommer i olika motoralternativ där EQA 250+ erbjuder framhjulsdrift och 190 hästkrafter, medan EQA 300 4MATIC som special edition har fyrhjulsdrift och 228 hästkrafter, senare ökat till 292hk, vilket ger dig all kraft och kontroll du behöver på alla vägunderlag. Med tanke på EQA:s förbrukning på 15,4-16,7 kWh per 100 km för EQA 250+ och 17,5-18,7 kWh per 100 km för EQA 300 4MATIC, är den också en förebild när det gäller effektutnyttjande.

Batteriet kommer med en garanti på imponerande 8 år eller 160 000 km, vilken följer med vid ett ägarbyte.

Utrustningsnivåer för Mercedes EQA

De olika utrustningsnivåerna – Advanced, Advanced Plus, och Premium – ger också en varierad upplevelse med bland annat innovationer som MBUX, Mercedes-Benz User Experience, som tar med dig in i framtiden med sin röststyrning och artificiell intelligens.

Ägarskap och dagligt bruk av en begagnad Mercedes EQA 250

När vi talar om att äga en begagnad Mercedes EQA 250, talar vi om en bil som är utformad för att göra vardagen enklare och mer bekväm. Med standardutrustning som komfortklimatanläggningen THERMOTRONIC, backkamera och elbaklucka, skapas en användarvänlig miljö som gör både kortare turer och längre resor till ett nöje. Med Mercedes me Charge-tjänsten har man dessutom tillgång till ett omfattande nätverk av laddstationer, vilket gör det enkelt att hålla bilen laddad. Räckvidden på mellan 489-531 km för modellen EQA 250+ säkerställer att bilen klarar såväl stadskörning som längre sträckor.

Funderar du på att köra en begagnad Mercedes EQA 300?

Om du önskar lite mer kraft under huven kanske en begagnad Mercedes EQA 300 4MATIC går att hitta. Med sina 228 eller 292 hästkrafter och intelligenta fyrhjulsdriftssystem, erbjuder den här varianten en mer dynamisk körupplevelse. Den är väl lämpad för den som söker en begagnad elektrisk suv som kan leverera prestanda utan kompromisser när det gäller miljömedvetna val.

Med Mercedes-Benz EQA in i framtiden

En begagnade Mercedes-Benz EQA är inte bara en familjevänlig elektrisk SUV utan också en pionjär inom elektrifiering av traditionella bilar. Här möter tysk ingenjörskonst den elektrifierade framtiden och tar med sig ett starkt arv från Mercedes-Benz, packat med modern teknologi och design. Oavsett om du vill ha en EQA 250, 250+ för stadskörningen eller en EQA 300 4MATIC för mer äventyrliga utflykter, erbjuder EQA-serien en bil som tar hand om både dig och miljön.

ContactIconKontakt