SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

citroen-logo

Begagnade Citroen till salu – Köp via auktion eller till fast pris

De kunder som vill köpa begagnad Citroën idag är ofta trogna märket. Det är inte konstigt; få bilar i samma klass kan erbjuda samma komfort som till exempel C5 och den numera nedlagda C6. Detta beror på hydropneumatisk alterantivt luftfjädring som detta franska märke är närmast synonymt med. Är du intresserad av att köpa begagnad Citroën så ska du kolla på våra annonser. Vi har oftast ett gott utbud av Citroën-modeller hos oss. Ska du sälja en Citroën? Inga problem, vi tar hand om hela affären!

9 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 9 av 9 träffar

Citroën är en fransk biltillverkare som grundades redan 1919 av en man med namnet André Citroën. Biltillverkaren har länge förknippats med olika tekniska lösningar med bland annat gashydrauliska fjädringar samt en ny kugghjulstyp som återspeglas i Citroëns logotyp. Första stora genombrottet för franska biltillverkaren var 1934 med modellen Traction Avant. 1948 skulle även en av företaget populäraste modeller genom tiderna lanseras vilket är franska folkbilen 2CV.

1955 lanserades även modellen DS som många ansåg var före sin tid med sin avancerade teknik och annorlunda design. På 60-talet lanserade biltillverkaren två nya modeller med Ami och Dyane vilka inte blev några större succéer runt om i världen. Detta gjorde det svårt för företaget att konkurrera med andra biltillverkare och i början av 70-talet blev Citroën uppköpta av Peugeot pga. ekonomiska problem och blev en del av PSA Peugeot Citroën. Uppsvinget för biltillverkaren kom med modellen GS där man kom in i mellanklass segmentet.

Numera har företaget en bred kategori med olika modeller med den minsta modellen som är C1 samt deras största modell minibussen SpaceTourer. Som många andra biltillverkare har även Citroën haft stora framgångar i rallysammanhang och bland annat vunnit Dakarrallyt och rally-VM.

Köpa begagnad Citroen

Om du ska köpa en begagnad Citroen så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Citroen till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Citroen

Är du ute efter att sälja en begagnad Citroen? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Citroen. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Citroen här.

ContactIconKontakt