SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

peugeot-logo

Begagnade Peugeot till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Letar du efter din nästa bil? Då blir det enklare med Kvdbil. En försäljning på 26 000 bilar på ett år varav drygt 800 stycken av dessa var av märket Peugeot. Det betyder att du har stora möjligheter att se till att du hittar just den Peugeot som du söker. Vi ser även till att du får din bil såld utan krångel. Den som köper en begagnad bil vill kunna lita på att det inte finns några dolda fel. Kvdbil sköter inte bara visning av din Peugeot utan kör en ordentlig fordonstest med pålitlig information utåt den potentiella köparen när du säljer bilen på våra auktioner. Kvdbil ordnar även all marknadsföring, sköter hela försäljningen, tvättar bilen på in- och utsidan, ansvarar för ägarbyte och leverans till kunden samt överför köpeskillingen snabbt och säkert till ditt konto.

55 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 55 träffar

En gammal anrik biltillverkare är franska märket Peugeot som kom till 1898. Innan lanseringen av första bilen producerade Peugeot en mängd olika produkter inklusive cyklar och skotrar.

I dag är man en av Europas största biltillverkare och sedan 1974 ingår företaget i samma koncern som Citroën under namnet PSA Peugeot Citroën. Peugeot har alltid varit stora på marknaden för privata personbilar och transportbilar men det var under 1980-talet som Peugeot fick en enorm framgång med både Peugeot 205 och 405 som har gjort Peugeot till ett omtyckt märke på marknaden. Än idag är Peugeot 205 företagets bäst säljande modell genom tiderna och har lett till många andra serier som liknar 205 inom småbilssegmentet.

En annan populär modell är den något större modellen Peugeot 308, uppföljaren till Peugeot 307 med ett något kortare och smalare chassi. Peugot har vunnit många priser under åren med bland annat 5 st. europeiska Årets Bil utmärkelser. Som många andra biltillverkare har Peugeot gjort sig känd inom motorsport och vunnit både Le Mans och världsmästerskapet inom rally ett flertal gånger. För att lättare kunna identifiera vilken generation modellen tillhör kan man se detta genom sista siffran och för att se storleksklassen skall man titta på sista siffran. Peugeot är även stora på marknaden för skåpbilar med bland annat modellerna Boxer och Partner.

Köpa begagnad Peugeot

Om du ska köpa en begagnad Peugeot så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Peugeot till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Peugeot

Är du ute efter att sälja en begagnad Peugeot? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Peugeot. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Peugeot här.

ContactIconKontakt