SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

peugeot-logo

Begagnade Peugeot 508 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Peugeot 508. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Peugeot 508. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Peugeot 508, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Peugeot 508 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Peugeot 508 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Peugeot 508 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Peugeot 508 är en stor familjebil i samma storleksklass som en Volvo V70 eller Volvo S80 och introducerades i Sverige till årsmodell 2011. Då ersatte den både den mindre 407 och den något större 607. Herrgårdsvagnen får tilläggsnamnet ”SW” efter sifferkombinationen på Peugeot-språk. Peugeot 508 finns i två generationer och den första generationen tillverkades åren 2011 – 2019. Många gånger har Peugeot prisats för sin karossdesign och första generationens 508 är inget undantag med harmoniskt runda och strömlinjeformade linjer. Den bygger på samma plattform som Citroën C5 vilken den också delar både mått och komfort med. Motorvalen är flera och vanligt på den svenska marknaden (särskilt bland de första årsmodellerna) är dieselmotorerna på antingen 1,6- eller 2 liter. Den andra generationen, likt den första, finns också som både sedan och herrgårdsvagn med diesel- och bensinmotorer. Formgivningen skiljer sig åt och där den första generationen var len och rund, är den andra mer aggressiv och spetsig. Nytt för denna andra generation är en hybriddrivlina (bensin/el) samt nya benämningar så som ”GT” vilket innebär den högsta utrustningsnivån. Sedanmodellen är, likt andra generationens Volvo S60 och Volkswagen Arteon med flera, en bil med fyra dörrar men i en slank kupéform och en hel del sportig utrustning så som paddlar på ratten och körlägesväljare. Ratten är platt till formen och lågt placerad. Köregenskaperna i båda modellerna bjuder på mycket sport och det märks väl att chassit är välstämt för att ta kurvor. Särskilt sportig blir bilen med bensinmotorn på 225 hästkrafter. Samtliga motorval utom den minsta dieselmotorn är kopplade till en 8-stegad automatlåda. Peugeot 508, och särskilt i sedanmodell, är till för föraren som prioriterar form och sportigare körning men samtidigt behöver gott om plats. Där många konkurrenter erbjuder generösa praktiska egenskaper så är denna Peugeot en linjeskön och bekväm kompromiss mellan sport och praktisk familjebil.

Köpa begagnad Peugeot 508

Om du ska köpa en begagnad Peugeot 508 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Peugeot 508 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Peugeot 508

Är du ute efter att sälja en begagnad Peugeot 508? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Peugeot 508. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Peugeot 508 här.

ContactIconKontakt