SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo S60 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo S60. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo S60. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo S60, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo S60 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo S60 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo S60 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

En utav Volvos populära sedanmodeller som har hängt med under åren är klassikern Volvo S60 som gjorde sin debut redan vid millennieskiftet. Modellen har hunnit etablera sig till att bli en riktigt klassiker. Första generationen har många likheter med några andra modeller från Volvo bland andra Volvo S80, XC90 och den mycket omtyckta klassiker Volvo V70. Numera går Volvo S60 i Classic utförande och finns med 4 olika alternativ: Classic Momentum med säkerhet och komfort i fokus samt Classic Summun med extra mycket tillval och sist men inte minst Classic R-Design för den som vill ha ett sportigare och mer dynamiskt alternativ. Möjligheten finns att välja mellan lite olika motoralternativ. När det gäller dieselutförande finns det mer att välja på, Dels finns det D3 som är en 150-hästars motor med samt D4 motorn med 190 hästkrafter. Vill man ha en bensindriven Volvo S60 på senaste generationen kan man få den med en 2-liters 4-cylindrig turbomotor med 152 hästar i både manuellt och automatutförande. Några andra modeller i samma klass är bland annat BMW 3-serien och Audi A4.

Köpa begagnad Volvo S60

Om du ska köpa en begagnad Volvo S60 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo S60 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo S60

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo S60? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo S60. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo S60 här.

ContactIconKontakt