SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo V90 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo V90. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo V90. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo V90, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo V90 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo V90 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo V90 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

9 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 9 av 9 träffar

En utav Volvos mest eleganta och kanske snyggaste modeller på marknaden just nu är Volvo V90 samt sedan-modellen Volvo S90. Med den snygga karaktären på den nya modellen från Volvo har man valt att blanda det senaste inom teknik med ett nytt formspråk och lyckats skapa en väldigt fin bil som är både visuellt tilltalande och härligt att köra. Volvo har även lyckats skapa en rymlighet och en flexibel interiör på nya V90 genom att låta föraren utöka lastutrymmet från 560 liter till 1526 liter när de bakre stolsryggarna fälls. Som det flesta andra modeller från Volvo finns även Volvo On Call vilket låter dig kopplar ihop din telefon, surfplatta eller bärbara enhet med din Volvo V90. Detta gör att du till exempel kan sätta på värmen eller kylan i förväg, hitta den på en fullsatt parkeringsplats samt att låsa eller låsa upp den på avstånd. En annan smart funktion på nya Volvo V90 är Park Assist Pilot vilket sköter parkeringen åt dig. Funktionen kan sköta fickparkeringen åt dig på en så liten yta som 1,2 gånger bilens längd och det enda du behöver göra är att växla och bromsa för att få en perfekt parkering varje gång. För att maximera säkerheten i nya Volvo V90 finns även autobroms vilket minskar risken att kollidera med andra fordon, cyklister, fotgängare och större djur då man använder sig av en kombination av radar och kamerateknik. Ytterligare en smart säkerhetsfunktion som Volvo använder sig utav är Run-off Mitigation vilket känner av om bilen är på väg att köra av vägen. Skulle detta inträffa kan systemet då både styra och bromsa för att hålla kvar bilen på rätt spår. Detta gör att nya Volvo V90 håller en hög säkerhetsstandard bland olika bilmodeller på den svenska marknaden. Volvo V90 kommer även med olika pris och utrustningsnivåer där man har möjlighet att få den med Inscription paketet för sitt mera exklusiva utseende och känsla, samt R-Design för den som vill ha ett mer sportigt och dynamiskt alternativ. Möjligheten att välja fyrhjulsdrift med Volvo V90 finns även med modellen Cross Country som har AWD som standard. Volvo V90 kommer med lite olika motoralternativ och erbjuds med både diesel och bensin med allt från 190 hästar med motoralternativ som D4, D5, T4, T5, T6 samt med det omtyckta och smarta motoralternativet T8 med 407 hästkrafter där du får kraften som en sportbil men utsläpp som en stadsbil. Den arbetar effektivt genom en drivlina med både en bensinmotor för extra kraft när man behöver det och en vid lugnare körning i stadstrafiken.

Köpa begagnad Volvo V90

Om du ska köpa en begagnad Volvo V90 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo V90 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo V90

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo V90? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo V90. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo V90 här.

ContactIconKontakt