SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo S80 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo S80. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo S80. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo S80, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo S80 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo S80 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo S80 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Ersättaren till den tidigare 960 i lyxbilssegmentet från Volvo skulle bli Volvo S80 som först kom ut på marknaden 1998 med en helt ny plattform (P2). Andra generationen Volvo S80 lanserades 8 år efter att den förste hade kommit ut på marknaden. 2006 och gick modellen över till att bli mer av en familjebil jämfört med den lyxstämpeln som S80 hade präglats av med den tidigare generationen. Det dröjde inte många år innan man 2008 valde att göra mindre modifikationer med både interiören och exteriören men det blev inget banbrytande för modellen. På senaste generationen Volvo S80 finns en bred variation utav olika motorutföranden med bland annat det mindre dieselalternativet D3 till den raka sexcylindriga T6 AWD bensinmotorn samt V8 AWD med sina 315 hästkrafter. Även några E85-/bensinmotor producerades från 2007 fram till 2015. Den modell som har tagit tronen i Volvos lyxbilsegmentet och har blivit mycket populär sedan lanseringen 2016 är numera Volvos nya lyxsedan Volvo S90 med sina unika innovationer inom teknik och prestanda blandad med ett elegant formspråk. Volvo S90 konkurrerar i samma storleksklass med bland andra tyska Audi med sin Audi A6 samt Bayerns stolthet BMW med sin BMW 5-serie.

Privatleasa en begagnad Volvo S80

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Volvo S80 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Volvo S80

Om du ska köpa en begagnad Volvo S80 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo S80 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo S80

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo S80? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo S80. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo S80 här.

ContactIconKontakt