SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW 5-serien till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW 5-serien. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW 5-serien. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW 5-serien, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW 5-serien från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW 5-serien gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW 5-serien då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Privatleasa en begagnad BMW 5-serien

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade BMW 5-serien genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad BMW 5-serien

Om du ska köpa en begagnad BMW 5-serien så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW 5-serien till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW 5-serien

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW 5-serien? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW 5-serien. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW 5-serien här.

ContactIconKontakt