SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW X4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW X4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW X4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW X4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW X4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW X4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW X4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Vad som en gång började som en konceptbil och visades upp första gången 2013 är numera BMW X4 (F26) en 5-dörrars halvkombi modell i crossover segmentet. Modellen kom först ut på marknaden 2014 och har inte hunnit få lika stor popularitet som några andra modeller inom samma familj. BMW X4 är en blandning mellan en coupé och en crossover men har fortfarande kvar de kraftfulla dragen som övriga modeller i X-serien vilket ger den en något sportig karaktär. Jämfört med BMW:s övriga sedan- och kombimodeller får du en bättre markfrigång. På så vis får man en bättre överblick när du kör och klarar av lite tuffare terränger. Till storlek har den en hjulbas på 281 cm och är ett mellan segment i X-serien då den är större än den populära BMW X3 och något mindre jämfört med SUVen X5. Modellen går att få med både automat och manuell låda med både bensin och dieselalternativ med allt från en 2-liters bensin- och dieselmotor ända upp till en 4-liters bensinmotor i BMW X4 M40i med hela 360 hästkrafter som gör den till ett riktigt kraftpaket. Några bilar i samma klass med BMW X4 är bland annat Range Rover Evoque och Cadillac SRX.

Köpa begagnad BMW X4

Om du ska köpa en begagnad BMW X4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW X4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW X4

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW X4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW X4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW X4 här.

ContactIconKontakt