SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW I3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW I3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW I3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW I3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW I3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW I3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW I3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

i3 som först kom ut 2014 är en utav de modeller som BMW har valt att ta fram i sin satsning på elbilar. Modellen är minst i klassen jämfört med den betydligt större och sportigare varianten BMW i8. Med den moderna karaktären är i3 en perfekt stadsbil då den är relativt liten till storlek men känns ändå rymlig till storleken. Man måste nästan ha kört en BMW i3 för att veta att det verkligen är ingen slö bil då den är riktig pigg i accelerationen när man trycker ner gaspedalen och flyger fram i trafiken utan att höra något större motorljud. BMW i3 har vunnit flera utmärkelser, bland annat World Car of the Year Award, World Green Car of the World Award samt ett pris för bästa design. Nya BMW i3 har en räckvidd på upp till 20 mil på en laddning vilken gör att man kan köra längre sträckor utan att behöva oroa sig om det finns en ladd station och därmed våga sig ut från storstäderna. BMW producerar även en modell som går under namnet BMW i3 REX där man har valt att kombinera eldriften med en liten bensinmotor för att kunna ladda batteriet på bilen. Mycket utav materialen som modellen tillverkas av är gjord utav naturfiber och något annorlunda material som eukalyptus till interiören. Vi kan nästan vara säkra på att säga att BWW i3 är en stor milstolpe i BMW:s historia som biltillverkare.

Privatleasa en begagnad BMW I3

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade BMW I3 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad BMW I3

Om du ska köpa en begagnad BMW I3 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW I3 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW I3

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW I3? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW I3. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW I3 här.

ContactIconKontakt