SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW X3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW X3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW X3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW X3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW X3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW X3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW X3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

En av BMW:s mindre SUV modeller är BMW X3 som för tillfället är inne på sin tredje generation (F-25) karossen. En mångsysslare då den trivs bra i olika miljöer, såväl i stadstrafik som på landsvägar. Jämför man BMW X3 med några andra serie som t.ex. 3- och 5-serien är en fördel att man sitter högre upp vilket många anser gör det lättare när man kör i trafiken. Vill man ha en större modell från BMW så kan man välja BMW X5 som är en betydligt större bil samt den monströsa och blickfångande BMW X6. BMW har länge varit kända för sina sedan, coupé och kombimodeller men har valt att lansera ganska många SUV modeller då de har velat ta sig in på en ny marknad. En av modellens största konkurrenter i samma klass är den mycket populära Volvo XC60 och även Audi Q5. I en snar framtid kommer vi även att se att BMW X3 kommer att finnas i ett M utförande med BMW M40i. Den som kommer att bli en riktigt värsting på vägarna med ca. 360 hästkrafter under huven vilket kommer att garantera en riktig prestanda bil.

Köpa begagnad BMW X3

Om du ska köpa en begagnad BMW X3 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW X3 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW X3

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW X3? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW X3. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW X3 här.

ContactIconKontakt