SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW I8 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW I8. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW I8. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW I8, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW I8 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW I8 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW I8 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

En utav BMW mest futuristiska modeller och en stor satsning inom plugg-in hybrid segmentet är BMW i8 med sitt extremt sportiga utseende och dynamiska former. Modellen lanserades samma år som den mindre stadsbilen i3 vilket var en stor satsning från BMW:s sida att ta sig in på marknaden på el- och hybridbilar. Men satsningen lyckades och har tagit världen med storm. Största skillnaden på BMW i8 och andra sportbilar är att modellen använder sig utav både el och bensin vilket gör den något annorlunda från många andra modeller på marknaden. En annan egenskap som gör att modellen sticker ut från mängden är bland annat att den har en acceleration på 0–100 på ca 4,4 sekunder vilket gör i8 till en riktig raket när den kommer till snabb acceleration. Detta till stor del pga. att BMW har valt att använda mycket kolfiber för att hålla ner vikten. Man använder sig även utav något som BMW väljer att kalla LifeDrive vilket gör det möjligt att ge bilen en jämn viktfördelning mellan fram och bakaxel. BMW i8 är verkligen iögonfallande och får många blickar när den rullar förbi. Så kan vi nästan vara säkra på att denna inte är den första plug-in hybrid sportbilen som kommer att tillverkas av BMW.

Köpa begagnad BMW I8

Om du ska köpa en begagnad BMW I8 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW I8 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW I8

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW I8? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW I8. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW I8 här.

ContactIconKontakt