SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

dacia-logo

Begagnade Dacia till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Dacia. Dacia är ett märke som ägs av Renault och under skalet hittar man många komponenter från det franska systermärket. De spekulanter som vill köpa Dacia letar ofta efter en kostnadseffektiv bil som inte har för många år på nacken. Du kan köpa en begagnad Dacia hos oss och även ge ett bud online. Den vanligaste modellen i Sverige är SUV:en Dacia Duster.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Något som kanske inte alla vet är att Dacia har producerat bilar ända sedan 1960-talet och är ett rumänskt företag som har tillverkat bilar åt Renault under en längre tid. Strax innan millennieskiftet blev företaget uppköpta av Renault för att stärka sin position på marknaden.

Med en mängd olika modeller har Dacia nått ut till en bredare marknad utanför hemlandet och på så vis blivit ett av Rumäniens största exportföretag. En utav de mest populära modellerna i Sverige är den prisvärda stadsjeepen Dacia Duster som började säljas 2010 och finns med både två- och fyrhjulsdrift. Motoralternativen är många och det finns allt från en 1.2 liters motor till det största alternativet som är en 1.6 liters. Dustern har vunnit en mängd olika priser runt om i världen för sitt utförande trots att den klassas som en låg-pris bil och är relativt billig i inköpspris.

Några andra modeller som företaget tillverkar är kombimodellen Logan MCV samt den något mindre småbilen Sandero. Trots sitt låga pris som ibland kan förknippas med sämre kvalité håller Dacia en hög standard som gör att företaget har många nöjda och trogna kunder i Sverige. Håll ett öga på Dacia då vi lär se fler antal modeller på vägarna runt om i landet.

Köpa begagnad Dacia

Om du ska köpa en begagnad Dacia så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Dacia till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Dacia

Är du ute efter att sälja en begagnad Dacia? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Dacia. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Dacia här.

ContactIconKontakt