SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

jaguar-logo

Begagnade Jaguar till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Jaguar. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav ett 30-tal av dessa var av märket Jaguar. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Jaguar, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Jaguar från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Jaguar gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Jaguar då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Tänk dig James Bond som glider elegant fram till kasinot i Monte Carlo! Med prestanda och skönhet i fokus har Jaguar tillverkat bilar sedan 1936. På början av 1960 talet var tiden då Jaguar lanserade en utav deras mest populära och omtyckta modeller vilket skulle bli den fantastiska E-typen med sina vackra former och härliga köregenskaper.

En annan modell som har hängt med under åren och som fortfarande tillverkas är XJ serien som har varit otroligt populär sedan den först lanserades 1968. Numera har Jaguar många fler modeller att välja på vilket gör att man når ut till en större kundgrupp. Här ingår bland annat Jaguars första SUV E-PACE som enligt planerna skall lanseras någon gång under 2017 samt den eldrivna I-PACE som är en konceptbil med kapacitet att klara av 0-100km på ca. 4sek. och väntas lanseras 2018.

En annan nyare linje som Jaguar är mycket stolta över är sport-sedan modellerna XE serien som finns både i bakhjulsdriven och fyrhjulsdriven variant. Här har Jaguar valt många motoralternativ då man välja allt från en 2.0 liters diesel och bensinmotor ända upp till den monströsa V8 motorn som väntas lanseras någon gång under 2018 med hiskliga 592 hästkrafter. Varje bil görs på beställning vilket har gjort Jaguar till ett prestigemärke att räkna med för den som vill äga en riktigt exklusiv bil.

Privatleasa en begagnad Jaguar

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Jaguar genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Jaguar

Om du ska köpa en begagnad Jaguar så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Jaguar till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Jaguar

Är du ute efter att sälja en begagnad Jaguar? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Jaguar. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Jaguar här.

Jaguarmodeller

ContactIconKontakt