SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen till salu – Köp via auktion eller till fast pris

På Kvdbil kan du enkelt få hjälp med att köpa och sälja en begagnad Volkswagen. Volkswagen är ett av de mest populära bilmärkena som du hittar bland våra bilauktioner. Av den totala försäljningen förra året på 26 000 bilar var hela 5400 stycken Volkswagen. När du säljer din begagnade Volkswagen på kvd.se genomgår den vårt fordonstest, vi tvättar den åt dig in- och utvändigt, svarar för marknadsföringen, visar den för intresserade köpare, sköter hela försäljningen och ägarbytet, samt ser till att pengarna kommer in på ditt konto och att bilen levereras bilen till den nya ägaren.

124 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 124 träffar

Varför du ska köpa en Volkswagen

Volkswagen, eller "Folkets Bil", har varit en omtyckt bil och har en lång historia bakom sig. Från den älskade "Bubblan", ett vinnande koncept som står sig än idag, till den kultförklarade VW Westfalia, som fraktat många ungdomar och familjer längst med landsvägarna, är Volkswagen en bil vi gärna väljer. Således tillhör Volkswagen de topp tre biltillverkarna i världen.

"Bubblan" typ 1 kom till 1934 och skulle bli den första Volkswagen-modellen som lanserades i Sverige 1948. Modellen tillverkas än idag men har fått ett något större och sportigare utseende och heter numera Volkswagen Beetle. En annan uppskattad modell är Golf. Designad av Giorgetto Giugiaro skulle Golfen bli uppföljaren till den tidigare populära Bubblan som ansågs något föråldrad. Man ville på så vis skapa en helt ny bil och Golfen blev det lyckade resultatet. En annan populär modell som är något mindre till sin storlek jämfört med Golfen är Volkswagen Polo. Modellen lanserades för första gången 1975 och finns i utförandena hatchback, sedan och kombi. Även Volkswagen Passat som är en av de mest sålda familje- och företagsbilarna i Sverige är en populär modell från den tyska biltillverkaren.

Med över 40 år bakom sig har Passaten hunnit etablera sig hos det svenska folket och Volvo V70 har länge varit en stor konkurrent innan den slutade tillverkas 2016. I grund och botten härstammar modellen från den tidigare versionen av Audi A80. Som många andra Volkswagen-modeller är bilen känd för att hålla hög standard på sina motorer och är trygg att köra vilket har bidragit till den stora populariteten på bilmarknaden.

En av företagets mest sålda suvar i Europa är modellen Volkswagen Tiguan som först lanserades 2007. Namnet Tiguan kommer från en blandning av orden tiger och leguan, två djur som från stillhet alltid är redo att överraska med kraft och snabbhet. Volkswagen har även gett sig in på marknaden inom segmentet MPV- modeller med bland annat Volkswagen Sharan som lanserades 1995.

En ny serie på marknaden från den tyska biltillverkaren är ingen mindre än Volkswagen Arteon där man har lyckats skapa en bra balans mellan komfort och funktionalitet. Ytterligare en ny serie från Volkswagen är offroad-modellen T-Roc som konkurrerar med Nissan Juke och Renault Captur. Till sin storlek är den något mindre jämfört med den populära Volkswagen Tiguan men delar en vissa likheter i utseende. Volkswagen är även en av det största tillverkarna av transportbilar i Sverige med bland annat Caddy och Transporter som står för en stor del av alla transportbilar på vägarna i Sverige.

Köpa begagnad Volkswagen

Om du ska köpa en begagnad Volkswagen så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volkswagen till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volkswagen

Är du ute efter att sälja en begagnad Volkswagen? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volkswagen. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volkswagen här.

ContactIconKontakt