SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volkswagen-logo

Begagnade Volkswagen T-Cross till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa en begagnad Volkswagen T-Cross kan vara ett attraktivt alternativ för dig som letar efter en kompakt SUV med en rad önskvärda funktioner och som kan hanteras i såväl stadsmiljö som på längre resor. T-Cross, som introducerades på den svenska marknaden i slutet av april 2019, har etablerat sig som en funktionell och stilfull följeslagare med en mångsidighet som tilltalar många.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Utrustning och körkänsla i en begagnad Volkswagen T-cross

Volkswagen T-Cross är en mindre men rymlig bil jämfört med många andra i sitt segment. Med en längd på 411 centimeter och en höjd på 156 centimeter levererar den utrymme och komfort som gör den idealisk för såväl ensamresenärer som småfamiljer. Grundversionen av en Volkswagen T-Cross kommer med tre olika 1.0 TSI motorer (95, 110 samt 115 hk), en 1.5 TSI motor på 150hk samt en dieseldriven 1.6 TDI motor på 95hk som erbjuder en balans mellan kraft och bränsleekonomi.

Vid köp av en begagnad T-Cross är det viktigt att komma ihåg att även om grundversionen kommer rikligt utrustad, finns det modeller som är mer anpassade med paket och tillval som kan ha inflytande på bilens kördynamik och komfort.

Den manuella klimatanläggningen, färddator och radiosystemet med 6,5 tums färgdisplay som kommer som standard ger en komfortnivå som är svårslagen i denna klass. Lägg därtill det skjutbara och fällbara baksätet som möjliggör varierande lastmöjligheter samt LED-baklyktor och lättmetallfälgar som ytterligare höjer bilens profil.

Vid körning av Volkswagen T-Cross är det lätt att uppskatta de assistanssystem som Lane Assist och Front Assist erbjuder, särskilt i urbana miljöer där oväntade trafiksituationer kan uppstå.

Vilken version av T-Cross ska man välja?

På den svenska marknaden finns det olika utföranden att välja mellan när du ska köpa en begagnad Volkswagen T-Cross. Standardutförandet och R-Line-versionen är två av de populära valen. Utrustningspaket som adderar ytterligare bekvämlighet och stil gör varje enskild T-Cross unik, från ljus- och siktpaket till parkeringssensorer och dragkrok.

Det lönar sig att se över vilken tilläggsutrustning varje individuell bil har då detta kan ha stor inverkan på ditt slutgiltiga beslut.

Begagnad Volkswagen T-Cross test och köp

För en bättre förståelse av bilen rekommenderas att läsa om andras erfarenheter och titta på genomgångar av bilen, om sådan information är tillgänglig. Återkoppling från tester kan ge djupare insikt i hur bilen hanterar olika körförhållanden, vilket är särskilt användbart om du letar efter en specifik modell eller paketnivå. Även om testresultat och recensioner kan variera, ger de en bra övergripande bild av vad du kan förvänta dig av en begagnad T-Cross.

Innan du sedan slår till och köper en begagnad T-Cross är det fundamentalt att du kontrollerar bilens historik, ser över eventuella garantier och försäkrar dig om att bilen har underhållits ordentligt.

Att välja rätt begagnad Volkswagen T-Cross handlar om att hitta den rätta blandningen av prestanda, komfort och pris. Med dess väl avvägda köregenskaper, moderna säkerhetsfunktioner och stilfulla design, är det inte svårt att se varför denna modell är populär på begagnatmarknaden.

ContactIconKontakt