SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

nissan-logo

Begagnade Nissan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Du hittar många Nissan på våra bilauktioner. Har du tid med allt det innebär att sälja eller köpa en Nissan privat? Om svaret är nej skall du låta Kvdbil sköta hela ruljansen för dig. Många jobbiga moment med att sälja din begagnade Nissan slipper du genom att låta Kvdbil ta hand om allt. Vi fixar bl.a. in- och utvändig tvätt, visning av din bil till intresserade spekulanter inklusive en utförlig och pålitlig fordonstest, marknadsföringen, hela försäljningen, ägarbyte och leverans till den nya ägaren samt snabb och säker överföring av köpeskillingen till ditt konto.

22 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 22 träffar

Japanska företaget Nissan har producerat bilar ända sedan 1933 och har i dag ett brett samarbete med franska biltillverkaren Renault som äger en stor del utav företaget. Nissan Motor Company har under en väldigt lång tid även sålt sina mindre bilmodeller under namnet Datsun.

Företaget har numera en bred line up av olika modeller och några bilar som säljer bra på den svenska marknaden är bland andra populära crossovern Nissan Qashqai som har hunnit bli den mest sålda crossovern i Europa. Även Nissan X-Trail en SUV som är alltid redo för äventyr samt populära Nissan LEAF som är en renodlad miljöbil då den saknar förbränningsmotorer och transmissioner är några varianter. Med Leaf spara du inte bara på bensin men även på miljön.

En annan modell som har hängt med under åren är Nissan Micra som är i småbilssegmentet och började säljas redan 1983. Även den sportigare varianten GT-R är en riktigt fin modell med prestanda som bygger på tidigare veteranen Nissan Skylines som först kom till 1957 och är en modell som företaget är väldigt stolt över då den har producerats i över 50 år i många olika generationer och är även känd från olika racing sammanhang.

Köpa begagnad Nissan

Om du ska köpa en begagnad Nissan så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan här.

ContactIconKontakt