SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

nissan-logo

Begagnade Nissan X-Trail till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Nissan X-Trail. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Nissan X-Trail. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan X-Trail, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan X-Trail från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Nissan X-Trail gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan X-Trail då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

I en rad olika crossovers från Nissan hittar man Nissan X-Trail som är en 4-hjulsdriven modell perfekt för olika äventyr. Till utseende är modellen något robust i utförande och med rundade former vilket ger bilen ett något modern utseende. Första generationen av Nissan X-Trail lanserades först vid millennieskiftet och delade samma bottenplatta som tidigare Nissan Primera och Nissan Almera. Andra generationen skulle först nå bilmarknaden 2007 och var något större än föregående generationen. Några andra modeller i crossover-utförande från samma biltillverkare är bland annat Nissan Juke och Nissan Qashqai. Numera är modellen inne på sin tredje generation som lanserades 2013. På senaste generationen finns möjlighet att välja mellan 4 olika versioner och utrustningsnivåer: X-Trail Visia, Acenta, Tekna och Business+. Motoralternativen inkluderar en 4-cylindrig 1.6 liter bensinmotor som levererar 163 hk samt två diesel utföranden med 1.6 liters och 2.0 liters DCI-motorer. Som tillval går det även att få till en tredje sätesrad för att få plats med fler passagerare i bilen. Några andra modeller som konkurrerar i samma klass som Nissan X-Trail är bland annat Toyota RAV4 och Mitsubishi Outlander som är två populära modeller i crossoverutförande.

Köpa begagnad Nissan X-Trail

Om du ska köpa en begagnad Nissan X-Trail så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan X-Trail till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan X-Trail

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan X-Trail? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan X-Trail. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan X-Trail här.

ContactIconKontakt