SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Det var inte självklart att Audi skulle konkurrera med Mercedes-Benz för 35 år sedan. Men genom ständiga teknikförbättringar och inte minst sober finish och detaljkvalitet så är märket idag en av de mest uppskattade i premiumsegementet och många väljer att köpa Audi för kvalitetskänslan. Vill du köpa begagnad Audi så hittar du alltid ett stort utbud hos Kvdbil. De vanligaste Audi-bilarna på den svenska marknaden är A6 och A4.

54 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 54 träffar

Med sitt motto ”Vorsprung durch Technik” eller på svenska ”försprång genom teknik,” har Audi blivit en av de ledande aktörerna inom kvalitetsbilar. Detta tack vare att erbjuda hög prestanda och tekniska lösningar i sina modeller.

Som många andra biltillverkare i Europa har Audi en lång historia då företaget grundades 1909 av en man vid namn August Horch. Det var först 1932 som namnet Audi kom till efter att man förenades med tre andra bilmärken: Horch, DKW och Wanderer och tillsammans bildades Auto Union. Audi ägs till största del av Volkswagen Group sedan 1964, då de köpte upp koncernen Auto Union. Det var inte förrän på 80-talet som företaget tog steget till att tillverka premiumbilar.

En stor milstolpe för Audi var när de började med fyrhjulsdrivna bilar under namnet Quattro, en modell som haft stora framgångar inom rallyvärlden. Idag har den tyska biltillverkaren en bred linje av olika modeller där man säljer allt från lyxbilar till enklare familjebilar.

De mest vanliga modellerna i Audis olika serier är A-serien som sträcker sig från deras minsta serie Audi A1 till de större modellerna A7 och A8. En av modellerna som anses vara en av de mest populära mellanklassbilarna i A-serien är modellen Audi A4 som är en uppföljare till den äldre modellen A80. Ett bevis på att A4 är en mycket populär modell är att den har tillverkats i över 20 år, sedan 1995 och har genom åren sålts i stora upplagor runt om i världen. En annan populär modell är Audi A5, som introducerades 2008. Jämför man storleken med A4 så är den något större, men den är fortfarande mindre än den större modellen Audi A6. En av de större modellerna från Audi som konkurrerar med två tungviktare, 5-serien från BMW och E-klassen från Mercedes, är veteranen Audi A6. Första generationen var en uppföljare till tidigare Audi 100. A6 kom till 1994 och har vunnit popularitet som en riktigt fin premiumbil från Audi och finns med en rad olika utföranden. Även deras sportigare modeller som Audi RS6, RS7 och R8 har länge varit populära bland bilägare runt om i världen. En annan modell som sticker ut är Audi TT som är en mindre sportbil som är känd för sin vackra design och har tillverkats sedan 1999. På senare tid har Audi satsat mycket på Crossovers med Suvar i Q-serien. En utav de större modellerna i Q-serien är Audi Q5. Sedan 2008 har modellen rullat på vägarna och hunnit bli en utav de mest populära Suvarna försäljningsmässigt i Europa. Med fyrhjulsdrift som standard samt byggd med Audis MLB-plattform passar modellen lika bra i stadstrafiken som ute på lite tuffare tag i terrängen.

Köpa begagnad Audi

Om du ska köpa en begagnad Audi så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi här.

ContactIconKontakt