SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi A6 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A6. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi A6. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A6, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A6 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A6 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A6 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

9 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 9 av 9 träffar

En av de större modellerna från Audi som konkurrerar med två tungviktare BMW:s 5-serien och E-klassen från Mercedes är veteranen Audi A6. Första generationen var en uppföljare till tidigare Audi 100. Audi A6 kom till 1994 och har vunnit popularitet som en riktigt fin premiumbil från Audi och finns med en rad olika utföranden. Modellen finns som sedan, kombi och cabriolet med både framhjulsdrift och Audis berömda fyrhjulsdrift (Quattro). Audi erbjuder även en renodlad fyrhjulsdriven version Allroad Quattro som har en något mer robust utförande för lite tuffare körning. Är det en sportigare bil man föredrar finns även sedanversionen S6 Sedan samt kombiversionen S6 Avant som har en annorlunda grill jämfört med A6 samt dubbla horisontella kromlister som där av kännetecknar en S6. Man får inte glömma att den har ett monster till motor med en 4.0 TFSI med 450 hästkrafter. Ytligare en variant är RS 6 Avant som är en lätt bil viktmässigt men pratar man sportighet och prestanda så är det i en helt annan klass då den är en av de mest imponerande och kraftfulla versionerna som tillverkas i A6 familjen med totalt 560 hästkrafter. Konungen i A6 familjen med maxad prestanda är Audi A6 Avant Performance med det mest exklusiva utförande med en topphastighet på 305 km och ett vridmoment på upp till 750 Nm. Tack vare en boost-funktion och oslagbara 605 brutala hästkrafter är Avant Performance en utav de vassaste kombiversionerna på marknaden. Vi lär se många fler Audi A6 generationer i framtiden då den är en riktigt imponerande modell.

Köpa begagnad Audi A6

Om du ska köpa en begagnad Audi A6 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi A6 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi A6

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi A6? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi A6. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi A6 här.

ContactIconKontakt