SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi A5 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A5. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi A5. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A5, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A5 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A5 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A5 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

Audi A5 var tänkt att fylla ett stort tomrum för tyska biltillverkaren Audi då man inte haft någon modell i mellanklassen under en längre tid och skulle först introducera nya modellen 2008. Jämför man storleken på Audi A5 så är den något större än populära Audi A4 fast fortfarande mindre än den större modellen Audi A6. Bilen bygger till stor del på föregångaren Audi 90 Coupe och med samma plattform som Audi A4. I standardutförande på Audi A5 Coupe finns modellen med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift som alternativ och med både bensin- och dieselutförande där det går att välja motorer från 190–252 hästkrafter. Några andra modeller i samma klass är bland annat BMW 4-serien som har funnits på bilmarknaden sedan 2013 och Mercedes C-klass som har funnits under en betydligt längre tid. Modellen finns i många olika utföranden där man hittar Sportback, Sportback g-tron, S5 Sportback och cabriolet samt värstingmodellen RS 5 Coupe som ingår i Audi A5 familjen. Genom att ha så många olika utföranden ser Audi till att modellen får en bred popularitet och riktar sig till en stor kundgrupp.

Köpa begagnad Audi A5

Om du ska köpa en begagnad Audi A5 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi A5 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi A5

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi A5? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi A5. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi A5 här.

ContactIconKontakt