SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi Q2 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi Q2. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi Q2. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi Q2, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi Q2 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi Q2 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi Q2 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Audi Q2 är en mindre SUV modell från tyska Audi och relativt ny på marknaden då den lanserades 2016 för första gången. Modellen är riktad till bilförare som vill ha en lite äventyrligare vardag men den passar lika bra för vanlig storstads körning. Detta gör modellen till en riktig allround bil på marknaden som kan tilltala en rad olika bilförare. Då Audi Q2 storleksmässigt är mindre jämfört med den större Audi Q3 gör detta modellen till Audis minsta modell inom SUV segmentet. Bara för att det är den minsta SUV:en i serien betyder inte att Audi Q2 håller en lägre standard då modellen har lånat mycket tekniska aspekter från de större modellerna i Q-serien. Några rivaler från andra biltillverkare är bland annat tyska Mercedes-Benz GLA samt BMW X1 som konkurrerar i samma klass. Modellen finns med lite olika utföranden inklusive Standard, Sport och Design. Som många andra modeller från tyska Audi har även denna modell fått 5 stjärnor av EuroNCAP:s säkerhetstest. Modellen har en rad olika motoralternativ där det går att få med både bensin samt diesel. Även möjligheten att välja mellan framhjulsdrift och fyrhjulsdrift är något som Audi erbjuder på senaste Audi Q2.

Köpa begagnad Audi Q2

Om du ska köpa en begagnad Audi Q2 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi Q2 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi Q2

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi Q2? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi Q2. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi Q2 här.

ContactIconKontakt