SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW X1 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW X1. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW X1. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW X1, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW X1 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW X1 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW X1 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

I BMW:s olika storleksklasser i X familjen hittar man deras minsta version BMW X1. 2009 lanserades första generationen med (E-84) karossen som hade likheter med den otroligt populära 3-serien då den bygger på samma bottenplatta. En fördel med senaste generationen är att man får en upphöjd position och en bättre överblick i trafiken samt att den är byggd med en SAV-kaross vilket gör att den har en högre taklinje som ger större rymlighet trots sina något mindre yttermått. I senaste generation BMW X1 (F-48) kommer modellen med både bensin- och dieselalternativ med lite olika motoreffekter. Som de flesta modeller från BMW finns även X1 i några olika utföranden med xLines som har en typisk terrängliknande karaktär. Även Sport Line med ett mer dynamisk utseende och sportigare utseende samt M Sport för ett ännu sportigare utstrålning. Om storleken på bilen känns för liten erbjuder BMW även några större modeller med bland annat BMW X3 som är mest lik X1:an samt BMW X5 samt deras största modell BMW X6. Vill man inte ha en BMW kan man alltid ta sig en titt på en Audi Q3 och Honda CR-V då den är en av de modeller som är i samma klass som BMW X1.

Köpa begagnad BMW X1

Om du ska köpa en begagnad BMW X1 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW X1 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW X1

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW X1? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW X1. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW X1 här.

ContactIconKontakt