SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW X5 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW X5. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW X5. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW X5, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW X5 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW X5 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW X5 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Med 2 generationer bakom sig är nu BMW X5 inne på sin 3:e generation (F-15). En riktigt tuff SUV från BMW i X serien och en utav de större alternativen i förhållande till BMW X3 och deras minsta bil i serien BMW X1. Med sina eleganta former och fina köregenskaper är detta en väldigt omtyckt SUV alternativ från BMW. 1999 skulle första generationen BMW X5 (E-53) karossen lanseras och var BMW:s första modell i SUV segmentet. Det dröjde några år innan vi fick då se andra generationen BMW X5 (E-70) 2006. Senaste generationen lanserades 2013 där bilen har bland annat fått några nya motoralternativ. För en riktigt värsting modell kan man välja BMW X5 M som är en riktigt prestanda bil. Som det flesta bilar i X-serien sitter man högre upp och har lättare att se sig omkring jämfört med andra serier i sedan utförande som t. ex. BMW 3-serien och 5-serien. Med senaste generationen (F15) har man utökat motoralternativen där det numera finns i både bensin och diesel utförande med bland annat TwinPower Turbomotorer i lite olika prestandaförhållanden. Några andra bilar i samma sorts utförande hittar vi dels Mercedes ML 350 och Porsche Cayenne.

Köpa begagnad BMW X5

Om du ska köpa en begagnad BMW X5 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW X5 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW X5

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW X5? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW X5. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW X5 här.

ContactIconKontakt