SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Går du i tankarna att sälja eller köpa en Skoda men vill slippa allt jobb själv, ska du välja att göra bilaffären genom oss på Kvdbil. Skoda förekommer ofta på våra auktioner och förra året sålde vi närmare tusen Skoda-bilar hos oss. Hos oss är det enkelt att hitta rätt bil just för dig, Detta eftersom vi har ett brett och stor utbud av bilar varje vecka. Kvdbil hjälper dig att sälja din Skoda och ombesörjer hela försäljningen. Vi utför ett pålitligt och noggrant fordonstest, tvättar och städar bilen och sköter sedan också marknadsföring, försäljning, visning för alla potentiella budgivare, leverans till bilens nya ägare och utbetalning av köpeskillingen till dig.

33 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 33 träffar

Med en lång och stolt historia bakom sig är den tjeckiska biltillverkaren Skoda, ett av de äldsta företagen som producerar bilar, då första Skoda-bilen tillverkades redan 1905. Efter andra världskriget var Skoda länge ett statligt bolag. Runt år 1991 började företaget gradvis privatiseras för att vid millennieskiftet bli ett helägt dotterbolag till Volkswagen Group. Tanken var från början att Skoda skulle vara en av Volkswagen Groups instegsbil men med tiden höjdes kvalitetsnivån då de flesta av deras modeller kunde mäta sig med motsvarigheterna bland VW-modellerna och dessutom erbjöd mer utrymme.

Numera är Skoda en välkänd aktör på bilmarknaden och märket håller fortfarande en relativt bra prisbild. Många Skoda-modeller tillverkas med delar från Volkswagen vilket gör att många likheter finns.

Några populära modeller är Skoda Octavia, en mycket rymlig familjebil som är praktisk och relativt billig att köra samt Skoda Yeti som är en mindre SUV-modell med låga utsläppsvärden. Dessutom finns Skoda Superb, som är en mer sportig och exklusiv modell med mer detaljer och utrymme.

Företaget Skoda har en långsiktig tillväxtstrategi och sedan 2010 finns målsättningen att fördubbla sin försäljning till 2018. Lyckas man med detta finns det med all säkerhet många fler Skoda-bilar på vägarna inom den närmaste framtiden.

Köpa begagnad Skoda

Om du ska köpa en begagnad Skoda så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda här.

ContactIconKontakt