SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Roomster till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Roomster. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Roomster. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Roomster, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Roomster från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Roomster gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Roomster då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Skoda Roomster känns igen på dess udda form med bakre delen av bilen lätt upphöjd och med bakre sidorutor som är väsentligt högre än de främre. Modellen finns med både diesel- och bensinmotorer och däribland den populära Volkswagen-motorn 1,6 turbodiesel. Den går endast att få med framhjulsdrift och finns som både MPV (alltså med en extra sätesrad längst bak) och skåpbil men då under modellnamnet Skoda Praktik. Skoda Roomster lanserades till årsmodell 2006 och tillverkades i nio år innan den lades ned 2015. Värt att notera för den som tittar på en Roomster är att modellen fick sin uppdatering 2010-2011, det berörde mest frontpartiet som fick nya dimljus och stötfångare. På insidan byttes ratten bland annat ratten ut. Modellen är främst omtyckt för sitt goda utrymme och takhöjd, vilket designen redan på utsidan berättar, som är bland de bästa i sin klass. Detta designgrepp är inte helt olikt det för Skodas mest påkostade bil Skoda Superb som har klassens största baksäte vilket också ger den modellen en särpräglad kaross.

Köpa begagnad Skoda Roomster

Om du ska köpa en begagnad Skoda Roomster så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Roomster till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Roomster

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Roomster? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Roomster. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Roomster här.

ContactIconKontakt