SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Octavia till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Octavia. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Octavia. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Octavia, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Octavia från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Octavia gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Octavia då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

7 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 7 av 7 träffar

En av Skodas mest populära modeller är Octavian som först kom till 1996. Som många andra Skoda modeller är pris och rymlighet en betydande faktor som gör bilen till en mycket omtyckt modell på marknaden. Detta gör den även till en bra familjebil då den är praktisk samt relativt billigt att köra. Octavian kommer i olika utföranden där man kan välja mellan sedan och kombi samt olika bensin och dieselalternativ. Modellen är nu inne på sin tredje generation som lanserades 2012 och är något längre och bredare än föregående generationen. Även säkerheten är något som Skoda har arbetat aktivt med genom åren. Den nya generationen har bland annat 9 olika airbags i bilen och har utmärkts med fem stjärnor av Euro NCAP. Senaste ansiktslyftet gjordes 2017 där den största modifieringen var ny design på strålkastarna och även en funktion som känner av fotgängare. För en sportigare bil så finns RS modellen där du får samma bil som en vanlig Octavia fast med allt du kan tänka dig när det gäller ett sportigt utseende och en roligare körupplevelse på vägarna med tack vare den dynamiska design och kraftfulla prestandan.

Köpa begagnad Skoda Octavia

Om du ska köpa en begagnad Skoda Octavia så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Octavia till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Octavia

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Octavia? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Octavia. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Octavia här.

ContactIconKontakt