SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Yeti till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Yeti. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Yeti. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Yeti, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Yeti från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Yeti gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Yeti då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Vad som skulle bli Skodas första crossover modell på SUV marknaden introducerades 2009 och går under namnet Skoda Yeti. Modellen kommer med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift samt motoralternativen bensin och diesel med ett spann mellan 105 – 170 hästkrafter. Några andra modeller i samma klass är bland andra Nissan Qashqai och VW Tiguan som är två populära modeller på bilmarknaden. Skoda Yetin är en perfekt stadsbil då den är relativt liten och kombinerar egenskaper som en mindre bil, kombi och SUV vilket ger den en bra mix och tilltalar en bredare marknad av ägare och köpare. Säkerhet är även något Skoda har satsat på när man utformade modellen. Ett bevis på detta är att modellen har fått 5 stjärnor utav Euro NCAP som klassat modellen som en mycket säker bil genom ett utförligt krocktest. Även lite olika utföranden går att få tag på Yetin såsom Ambition, Track och Experince versionerna. 2014 valde Skoda att modifiera modellen med bland annat förändringar på interiören och exteriören samt en förändring på fronten genom en ny grill och ändrad placering utav dimljusen. Numera är det Skoda Karoq byggd på VW MQB plattform som blir ersättare till Skoda Yeti och lanserades 2017.

Köpa begagnad Skoda Yeti

Om du ska köpa en begagnad Skoda Yeti så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Yeti till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Yeti

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Yeti? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Yeti. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Yeti här.

ContactIconKontakt