SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Fabia till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Fabia. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Fabia. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Fabia, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Fabia från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Fabia gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Fabia då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

Vad är det som gör att man skall välja en Skoda Fabia? Den första Skoda Fabia som lanserades 1999 har många likheter med Volkswagen Polo och Seat Ibiza då man har använt sig av samma bottenplatta dock anses Fabian av många att vara mer prisvärd. Modellen är tänkt att vara en uppföljare till föregångaren Skoda Felicia som slutade tillverkas vid millennieskiftet. Trots att storleken är liten känns en Skoda Fabia rymlig och håller en bra prisbild vilket gör att modellen är mycket omtyckt bland sina ägare och en populär modell på begagnatmarknaden i Sverige. 2004 fick modellen en mindre modifikation med några mindre förändringar som bland annat nya lyktor. Skoda Fabia finns numera som combi och halv-combi. Ett kännetecknande hos Fabian är att den är en utomordentlig bil att åka längre sträckor med där säkerhet, kostnad och känslan av att det är skönt att köra spelar en stor roll. Som många andra Skoda modeller är säkerhet något som Skoda har satsat på under åren. Som bevis fick modellen ett femstjärnigt betyg från Euro NCAP som beror till stor del på de olika hjälpmedel bilen är utrustad med för att snabbt och säkert ta sig fram i trafiken. Vill Du ha en smidig och säker bil är ska man ta sig en funderare över en Fabia.

Köpa begagnad Skoda Fabia

Om du ska köpa en begagnad Skoda Fabia så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Fabia till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Fabia

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Fabia? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Fabia. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Fabia här.

ContactIconKontakt