SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Kodiaq till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Kodiaq. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Kodiaq. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Kodiaq, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Kodiaq från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Kodiaq gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Kodiaq då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Skoda Kodiaq är en större SUV med plats för sju passagerare som är byggd på samma plattform som populära Volkswagen Tiguan vilken den körmässigt också starkt påminner om. Den största skillnaden är den extra sätesraden längst bak som gör att även den större familjen får plats. Åtminstone under kortare sträckor då extra sätesrader, annat än i minibussar med skjutdörr, har begränsat med benutrymme. Stolarna i Skoda Kodiaq (och innermåtten överhuvudtaget) är uppskattad av många och det finns knappast någon brist på bagageutrymme med hela 720 liter. Med ryggstöden nedfällda kan man lasta in över 2000 liter. När Skoda lanserades i Sverige i mitten av 1990-talet låg märkets marknadsfokus helt och hållet på småbilar i det lägre prissegmentet som Felicia och senare Fabia.

Skoda Kodiaq är långt ifrån basal, den kan till exempel beställas med adaptiv chassireglering, skinnklädsel i skålade sportstolar och 19-tumsfälgar i versionen kallad ”Sportline”. Utrustningspaketen är flera till antalet och vanligt är Business- (mer komfort) och Offroadpaketen (aluminiumplåt under motor och växellåda för att förhindra skador vid dåligt väglag). Skoda väljer också att överraska med säregna utrustningsdetaljer i Kodiaq så som sovpaketet; nackstöden i baksätet har utfällbara öronlappar som på en flygplansstol i ett långdistansplan och dessutom med varsin tillhörande filt. Vidare har modellen också mugghållare, picknickbord samt en hållare för läsplatta eller telefon i Kodiaq med tilläggsnamnet Scout. Den mest populära drivlinan i Skoda Kodiaq är turbodieselmotor på 190 hästkrafter och med ett maxvridmoment om goda 400 newtonmeter vilket ger en stressfri körning i vardagssituationer när acceleration behövs. Växellådan är VW-koncernens sjuväxlade DSG-låda som används i en rad andra modeller. Bränsleförbrukningen för ovannämnds motoralternativ med DSG-lådan uppges till 0,57 liter per mil vid blandad körning och med ett Co2-utsläpp om 151 gram per kilometer, en godkänd siffra för bilens storlek och drivlina.

Köpa begagnad Skoda Kodiaq

Om du ska köpa en begagnad Skoda Kodiaq så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Kodiaq till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Kodiaq

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Kodiaq? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Kodiaq. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Kodiaq här.

ContactIconKontakt