SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

skoda-logo

Begagnade Skoda Superb till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Superb. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Skoda Superb. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Superb, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Superb från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Superb gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Superb då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Skoda Superb är Skodas flaggskeppsmodell och den största bilen i modellprogrammet från den tjeckiska tillverkaren. Den första generationen lanserades till årsmodell 2002 och var då en förlängd version av den populära Volkswagen Passat, Superb är hela tio centimeter längre. Klassen premiumbil, som Skoda Superb tillhör, var okänd mark för märket när den första generationen lanserades. Skoda var mest kända för mindre bilar med stort fokus på främst lågt inköpspris och på den europeiska marknaden var de pionjärer när de första modellerna lanserades under mitten av 1990-talet. En Skoda kunde då köpas för en bit under 90 000 kronor.

Motorpressen var särskilt positiva till de generösa innermåtten hos Skoda Superb. Komforten blev också lovordad men inte minst benutrymmet i baksätet som tillhör de bästa i sin klass för samtliga generationer av bilmodellen. Tre år senare, år 2006, var det dags för en uppdatering av Skoda Superb och förändringarna rörde på sedvanligt vis front och strålkastare. Denna generation har motorval från en mindre bensinmotor på 1,8 liter i cylindervolym respektive en dieseldriven variant på 1,9 liter till mer effektfulla varianter med bättre prestanda med med tillhörande högre driftkostnader. Den största motorn för första generationen var en V6-motor på 193 hästkrafter och är ett ovanligare val på den svenska marknaden. Den andra generationen byggde på en förlängd version av Skoda Octavia och är några centimeter längre än sin föregångare men med snarlika innermått. Även denna modell fick dylika motorval som sin föregångare men med längre lista på både standardutrustning och tillval. Denna generation fick till årsmodell 2013 en uppdatering som gällde bland annat front och med effektivare LED-strålkastare. Det allra mest bränsleeffektiva valet för denna generation av Superb är en bensinmotor på 1,4 liter och 123 hästkrafter, en motor som fungerar bra ihop med bilen trots att Superb är en stor sedan. Den tredje generation presenterades till årsmodell 2015 och hade återigen vuxit till yttermåtten och var nu nära 4,9 meter lång men även innermåtten följde med och blev ännu generösare. Denna helt nya bil blev ett stort erkännande för Skoda hos journalistkåren och modellen vann flertalet utmärkelser, bland annat skrev brittiska ”Top Gear” att bilen sannolikt var bland de bästa i klassen till ett milt pris och gav den åtta poäng av tio möjliga. Hos denna generation finns inte längre V6-motorer utan de flesta motorval, både bensin- och dieseldrivan, har en cylindervolym om 2 liter eller mindre vilket ger bättre emissionssiffror och bränsleförbrukning. Ett konstruktionsgrepp som blev allt vanligt hos biltillverkare kring år 2010.

Köpa begagnad Skoda Superb

Om du ska köpa en begagnad Skoda Superb så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Skoda Superb till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Skoda Superb

Är du ute efter att sälja en begagnad Skoda Superb? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Skoda Superb. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Skoda Superb här.

ContactIconKontakt