SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

tesla-logo

Begagnade Tesla till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Du hittar många Tesla på våra bilauktioner. Har du tid med allt det innebär att sälja eller köpa en Tesla privat? Om svaret är nej skall du låta Kvdbil sköta hela ruljansen för dig. Många jobbiga moment med att sälja din begagnade Tesla slipper du genom att låta Kvdbil ta hand om allt. Vi fixar bl.a. in- och utvändig tvätt, visning av din bil till intresserade spekulanter inklusive en utförlig och pålitlig fordonstest, marknadsföringen, hela försäljningen, ägarbyte och leverans till den nya ägaren samt snabb och säker överföring av köpeskillingen till ditt konto.

35 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 35 träffar

Tesla anses av många vara framtidens bil. Bilmärket Tesla grundades 2003 med målsättningen att bevisa att eldrivna bilar var bättre än bensindrivna. Tesla fick först en större kännedom med sin modell Roadster, den första serie-tillverkade elektriska sportbilen som lanserades på marknaden 2008. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder och en uppnådd räckvidd på 394 km per laddning erbjuder en Tesla Roadster det ultimata inom hållbara transportmedel.

År 2012 lanserades Tesla Modell S - världens första eldrivna Premium Sedan. Modell S är perfekt för den som vill ha en premium-sedan som blandar hög komfort med en sportbils accelerationsförmåga. Modell S blev utnämnd till årets bil 2013 av Motor Trend och har ett femstjärnigt säkerhetsbetyg av NHTSA.

En annan modell från Tesla är den helelektriska crossovern Model X som sattes i fullskalig produktion 2016. Något som kännetecknar modellen är att det går att öppna framdörrana vertikalt då den har så kallade ”måsvingedörrar”. Model X har även fyrhjulsdrift som standard samt sittplatser för upp till sju personer. Modellen är också en av det snabbaste crossover-modellerna på bilmarknaden då den har en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder.

Ytterligare en modell från samma tillverkare är sedanen Tesla Model 3 som var först tillgänglig i USA 2017 och har ett pris på ca 35 000 dollar. Första leveranserna till Sverige beräknas inledas någon gång under 2019. Storleksmässigt är modellen något mindre än Tesla Model S och påminner mer till sin storlek till BMW 3-serien och Audi A4.

Fördelen med en Tesla är att du kan ladda den hemma och behöver aldrig ta dig till bensinstationen. Tesla, Inc. är inte bara en biltillverkare utan har fokus på innovationer inom hållbar energi. Bland annat producerar företaget solpaneler och externa batterier för hem och industrier vilket gör att Tesla ligger i framkant när det kommer till laddbara elbilar och försöker ständigt få ner kostnaderna för uppladdningsbara elbilar. Genom detta sätter företaget grunden för hur eldrivna bilar ska tillverkas i framtiden. Med sina banbrytande innovationer inom energisektorn är Tesla, Inc. en ledande pionjär i att arbeta för en mer hållbar miljö för kommande generationer.

Köpa begagnad Tesla

Om du ska köpa en begagnad Tesla så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Tesla till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Tesla

Är du ute efter att sälja en begagnad Tesla? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Tesla. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Tesla här.

ContactIconKontakt