SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

tesla-logo

Begagnade Tesla Model Y till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Tesla Model Y är en kompakt eldriven SUV som introducerades 2020 och har snabbt blivit en av de mest populära elbilarna på marknaden. Den är designad för att kombinera det bästa av två världar: den rymlighet och komfort som en SUV erbjuder, samt den miljövänlighet och effektivitet som kommer med en elbil.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Model Y har en modern och minimalistisk design, med en rymlig interiör. Den har också en imponerande lastkapacitet tack vare sina fällbara baksäten. Interiören är utrustad med en 15-tums pekskärm som fungerar som bilens kommandocentral, där man kan styra allt från klimatanläggning till musik.

När det kommer till prestanda, levererar Model Y imponerande siffror. Den kan accelerera från 0 till 100 km/h på så lite som 3,7 sekunder, beroende på vilken modell man väljer. Dessutom har den en räckvidd på upp till 533 km på en enda laddning, vilket gör den till en av de mest effektiva elbilarna på marknaden.

Säkerhet är en annan stark punkt för Model Y. Den är utrustad med Teslas avancerade autopilot-system, som inkluderar funktioner som adaptiv farthållare, filbytesassistent och automatisk nödbromsning. Dessutom har den fått höga betyg i olika säkerhetstester, vilket gör den till ett tryggt val för familjer.

Sammantaget är Tesla Model Y en imponerande eldriven SUV som erbjuder en kombination av prestanda, komfort och säkerhet. Med sin moderna design, höga effektivitet och avancerade teknologi, är den en bil som verkligen är värd att överväga om du är på jakt efter en miljövänlig men ändå praktisk bil.

Köpa begagnad Tesla Model Y

Om du ska köpa en begagnad Tesla Model Y så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Tesla Model Y till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Tesla Model Y

Är du ute efter att sälja en begagnad Tesla Model Y? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Tesla Model Y. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Tesla Model Y här.

ContactIconKontakt